От няколко дни съм във форума и забелязах нещичко. Когато отворя линкче (каквото и да било) започва зареждането му във същия раздел на който е отворен и форума и така след като си свърша работата в дадения сайт трябва да вляза във форума на ново. Въпросът ми е дали може да се направи така ,че когато се отвори линкче постнато във форума да се отваря нов раздел а форума да си седи отворен
Това и на мен ми създава проблеми от много време и бях помолил ако може да се направи да отваря линковете автоматично в отделен таб, но ако това не стане, може да ги отваряш, като цъкаш със скрола на тях и така ти ги отваря в друг таб.
Това не го знаех ще го запомня хаха мерси Като цяло ще е якичко да се появи като функция във нашия прекрасен форум. Така ще е още по хубав
Това нещо с отделния таб, го б1х помолил преди 1 година, до колкото помня
Не знам как е при вас,но при мен всичко си е наред
Форума има опция за това от самото начало, НО тя е спряна по default. Иначе се намира тук:
Също като ми остане време може да преведа останалата част от форума на БГ.
ТОП 10 ЛАЙФ ХАКА, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ВИ!!!
А това знаете ли го?
За какво ми е да ги Disable-вам?
Те попринцип са изключени, обаче аз обичам да се ровя в настройките, та на мен винаги ми идват известия
Или просто като ти излезе балончето в браузъра, цъкаш “allow”
Ако си от телефон трябва да ги спреш и да ги пуснеш, че да ти се появяват пак. Тъпото, е че не ги отваря през “appa”
Право на обжалване на бан
Ти търсачка на форума нямаш ли???
Това го четох преди мноооого време и не пише за форум
А и аз ти писах още като го получих
Готика е лъжец и не държи на думата си
Също така ме банна без причина, темата е за спамене
Стига се излага бе луд. Рядко ползвам думата Cringe ама тука нещо почва да ми се набръчква лицето.
Не съм влизал от супер многи време във форума. Бих предложил да има раздел “предлагам”, като например: “преинсталирам компютри за 50лв с пълно настройване” или “правя фотосесии за 30кинта на час”. Би било хубаво, защото, ако някой се нуждае от нещо, ще може да го намери в този раздел
Още го няма