Предложение за подобряване на формуа!

От няколко дни съм във форума и забелязах нещичко. Когато отворя линкче (каквото и да било) започва зареждането му във същия раздел на който е отворен и форума и така след като си свърша работата в дадения сайт трябва да вляза във форума на ново. Въпросът ми е дали може да се направи така ,че когато се отвори линкче постнато във форума да се отваря нов раздел а форума да си седи отворен :sweat_smile:

2 Likes

Това и на мен ми създава проблеми от много време и бях помолил ако може да се направи да отваря линковете автоматично в отделен таб, но ако това не стане, може да ги отваряш, като цъкаш със скрола на тях и така ти ги отваря в друг таб.

3 Likes

Това не го знаех ще го запомня хаха мерси :smile: Като цяло ще е якичко да се появи като функция във нашия прекрасен форум. Така ще е още по хубав :grin:

1 Like

Това нещо с отделния таб, го б1х помолил преди 1 година, до колкото помня

1 Like

Не знам как е при вас,но при мен всичко си е наред :thinking:

1 Like

Форума има опция за това от самото начало, НО тя е спряна по default. Иначе се намира тук:

Също като ми остане време може да преведа останалата част от форума на БГ.

4 Likes

ТОП 10 ЛАЙФ ХАКА, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ВИ!!!

3 Likes

А това знаете ли го? :smiley:
image

6 Likes

За какво ми е да ги Disable-вам? :thinking:

2 Likes

Те попринцип са изключени, обаче аз обичам да се ровя в настройките, та на мен винаги ми идват известия :ok_hand::smiley:

Или просто като ти излезе балончето в браузъра, цъкаш “allow” :joy:

1 Like

Ако си от телефон трябва да ги спреш и да ги пуснеш, че да ти се появяват пак. Тъпото, е че не ги отваря през “appa” :frowning:

1 Like

Право на обжалване на бан

Ти търсачка на форума нямаш ли???

1 Like

Това го четох преди мноооого време и не пише за форум
А и аз ти писах още като го получих
Готика е лъжец и не държи на думата си
Също така ме банна без причина, темата е за спамене

1 Like

Стига се излага бе луд. Рядко ползвам думата Cringe ама тука нещо почва да ми се набръчква лицето.
image

5 Likes

Не съм влизал от супер многи време във форума. Бих предложил да има раздел “предлагам”, като например: “преинсталирам компютри за 50лв с пълно настройване” или “правя фотосесии за 30кинта на час”. Би било хубаво, защото, ако някой се нуждае от нещо, ще може да го намери в този раздел

3 Likes

Още го няма

2 Likes

Може да се добави, към така и НЕреализиралият се Раздел Купувам / Продавам / Заменям

2 Likes