Предложение за подобряване на формуа!


#1

От няколко дни съм във форума и забелязах нещичко. Когато отворя линкче (каквото и да било) започва зареждането му във същия раздел на който е отворен и форума и така след като си свърша работата в дадения сайт трябва да вляза във форума на ново. Въпросът ми е дали може да се направи така ,че когато се отвори линкче постнато във форума да се отваря нов раздел а форума да си седи отворен :sweat_smile:


#2

Това и на мен ми създава проблеми от много време и бях помолил ако може да се направи да отваря линковете автоматично в отделен таб, но ако това не стане, може да ги отваряш, като цъкаш със скрола на тях и така ти ги отваря в друг таб.


#3

Това не го знаех ще го запомня хаха мерси :smile: Като цяло ще е якичко да се появи като функция във нашия прекрасен форум. Така ще е още по хубав :grin:


#4

Това нещо с отделния таб, го б1х помолил преди 1 година, до колкото помня


#5

Не знам как е при вас,но при мен всичко си е наред :thinking:


#6

Форума има опция за това от самото начало, НО тя е спряна по default. Иначе се намира тук:


Също като ми остане време може да преведа останалата част от форума на БГ.


#7

ТОП 10 ЛАЙФ ХАКА, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ВИ!!!


#8

А това знаете ли го? :smiley:
image


#9

За какво ми е да ги Disable-вам? :thinking:


#10

Те попринцип са изключени, обаче аз обичам да се ровя в настройките, та на мен винаги ми идват известия :ok_hand::smiley:


#11

Или просто като ти излезе балончето в браузъра, цъкаш “allow” :joy:


#12

Ако си от телефон трябва да ги спреш и да ги пуснеш, че да ти се появяват пак. Тъпото, е че не ги отваря през “appa” :frowning: