Телевизор подходящ за гейминг

От доста време търся някой, но все не мога да намеря подходящият. Тъй като идва черния петък реших че ще е телевизор а не монитор тъй като ще го ползвам и за филми. Изискванията ми са да е 40-49 инча и да е със по високо опресняване на картината. Бюджетът ми е 700-800 лв. Досега не съм намирал и ми се струва че за тези пари няма и да намеря, но все пак…
В момента ако има такива ще са около 1000лв, (предполагам) но цените им ще спаднат заради петъка.

Не ти трябва кой знае какво. Хубаво е да е 4к и да поддържа поне 60 fps. Sony имат хубави телевизори, а някой от мониторите на Samsung са толкова големи че могат да минат и за телевизор.

В ozone.bg има подходящи😄

Мм не съм съгласен, търся нещо от сорта на 75-100 херца. Дори бих пожертвал 4кто за някой 100 херцов. Колкото до мониторите на самсунг, там важи правилото колкото по-голям толкова по-скъп, а и не съм виждал 42 инчов монитор за 700лв

Аз тука ползвам един на LG за около 200-300лв ,не съм сигурен за точната цена,60Hz.Има режим на игра ,но мисля ,че ти търсиш нещо по-добро от моето.

Да търся нещо по добро, но как се държи телевизора, има ли разлика при обикновения и гейминг мода? Доволен ли си от него?
Питам защото виждам че някой телевизори са по-скъпи от други и засега не знам коя марка да гледам, а lg е една от фаворитните

Супер си е ,не ми е правил проблеми засега.Също забравих да спомена ,че резолюцията му е 1920X1080.Gaming режима го ползвам откакто ползвам телевизора за монитор и не знам дали има разлика ,но ще направя експеримент.

2 Likes

Едва ли ще намериш телевизор, който наистина да може да стигне 75-100hz особено за 800лв. Не съм на 100% сигурен, но повечето телевизори, които казват, че са повече от 60hz, не са и един вид cheat-ват (ако някой знае за “истински” > 60hz телевизор, plz post). Дори и да намериш такъв, повечето телевизори имат доста висок input lag. Ако на един нормален монитор е 8-10 ms, на повечето телевизори е 37-60 и нагоре. Като цяло аз бих взел най-големият монитор, който можеш да намериш за тези пари.

2 Likes