Безжични слушалки

Хора искам да ми кажете най-евтините възможни Безжични слушалки няма значения дали ще са тапи или този другия вид забравих му името LUL защото на сегашните ми слушалки кабелът толкова ме дразни защото е една идея къс че направо ми иде да го скъсам вече HELP

Не знам колко добра идея са евтините bluetoooth слушалки, но мога да ти препоръчам това:


Сайта го давам само за пример, кабела може да го вземеш всеки магазин/сайт за електроника, компютри и т.н.

1 Like

абе не бе човек искам bluetooth слушалки защото те са едно предимство и това че са евтини да не те бърка сегашните ми с този дразнещ кабел са за 16лв и ги ползвам от година някаде и нямам забележки защото аз не съм човек който иска много или най-доброто така де се каже ако ме разбираш.И щях да си карам още с мойте но кабела найстина ме дразни.

1 Like

Най-евтините, които намерих, са тези (внимавай да не поръчаш само една).
Но наистина ти препоръчвам някои по-хубави. Тези и тези изглеждат добри.
Ако искаш потърси сам в български сайтове, защо да търсим вместо теб :thinking:. Но няма да са толкова евтини от бг.

Ето тези едни
http://techmag.bg/wireless-headphones-built-in-radio-fm-uhesprnbth00110

1 Like

@Gothika_47 има яки без жизни слушалки на който е направиш ревю в канала.
https://youtu.be/bqs_IZK7FL0

1 Like

Пича пише възможно най-евтините, а ти му предлагаш слушалки за 450 лв?!?!?

За богатите като него 450лв. са 1 кафе :kappa::btc::btc::btc:

Ибаа кафето

@bumtras първо аз трябва да закусвам дъвки бе брат. И второ не знам по-евтини слушалки, който да са безжични и да не са боклук. Иначе в левчето съм виждал едни тапи безжични за 6 лева.

абе честно казано може да вдигнем цената до поне 35 40 за да не са се пак траш както му се вика

Евтините в повечето случай са боклуци. За добри ще ти трябват 150-200 лева, но поне като ги вземеш ще се радваш няколко години. Plantronics са хубава марка и въпреки, че моите са 450 лева не ги препоръчвам, защото имат проблеми.

Иначе да знаеш, че тапите, които са безжични имат ток за към 2 часа ползване. Преди време бях направил ревю на едни китайски T1 май бяха, дето се оказаха много добре, но се счупиха за година, защото рамката им е много слаба.

Само с няколко клика намерих прилични слушалки, но какато каза Готика, ако искаш хубавиш слушалки ще трябва да дадеш повече пари.
Аз лично не препоръчвам безжичните, защото спрямо качество и цена жичните ги превъзхождат във много отношения, на мен кабелът никога не ми е пречил, освен когате е многк къс както при твоя случай.
Обаче щом търсиш нещо за сравнително ниска цена безжичните не са твоята опция.
Ако решиш да търсиш жични, драсни един ред тука и ще ти намерихме за 50-60 лв нещо което ще го ползваш дълго време, а и ще си доволен от звука.

все пак не се отказвам от жичните но безжичните пак ги предпочитам просто си е предимство ставаш си от стола да свършиш нещо после пак си сядаш и това без да сваляш и слагаш а аз на истина си ставам много LUL даже може и да звучи смешно ама кот такоа :smile::smile:

а и също няма де се занимаваш с кабели и така

Аз ползвах тези преди доста време и ще кажа, че са 10 от 10, НО… има едно голямо НО и то, е че дизайна им е такъв, че след време горната част просто се чупи. При мен издържаха към 2 години и се строшиха и въпреки, че ги оправих си е голям проблем. Съквартиранта ми си взе същите и се строшиха по същия начин от много ползване. Иначе всичко си беше супер при тях и батерия и качество и даже можеха да се ползват през USB. Освен да си харесаш някой от горните линкове и да видиш ревюта не знам какво друго да ти кажа. :slight_smile:

1 Like

Ами блогадаря ви все пак ще вида какво ще измисля

1 Like

🤔