Кое охлаждане е по хубво

Кое охлаждане е по хубво CoolerMaster MasterAir MA620P TUF EDITION RGB | Desktop.bg - Сглоби твоята машина или MSI CORE FROZR L | Desktop.bg - Сглоби твоята машина

1 Like

Гледай цената и размера! :grin:

Бро цената нищо не значи

Точно така. Да живей комунизма!!! :kappa:

7 Likes

Цената значи бая. Няма как да очакваш охладител, който струва 159 лв. да се справя като охладител, за 94 лв, особено като се има предвид, че първият е 2x по-голям от втория. Знам, че по принцип размерът не е от значените при хардуер, но според мен въздушните охладители са изключение.

@Gothika_47 Има ли начин да редактирам към кой се отнася определен коментар?

2 Likes

Под коментара ти има моливче, редактираш от него. :wink:

edit: о, чакай сега разбрах какво искаш да кажеш

2 Likes

По разтършувах се и кор фрузар ел е по хубаво зашото има 4 8милеметрови траби и и по добро въздушно налягане ,а другото 3 6милеметрови траби разката е в цената и големината

2 Likes

На габинка компа е с MSI CORE FROZR L и е овърклокнат супер яко без да има проблеми. И двете охлаждания са главно ако искаш доста мощен овърклок. За другото не мога да коментирам тъй като не съм го ползвал, но като го гледам какъв топуз, е и че има два вентилатора мисля, че ще се справя по-добре. :slight_smile:

1 Like

Сам виждаш големината на охладителя, също така първия е с два вентилатора. Сам си прави сметката. Също така са ценовия диапазон от 100 до 160 лв можеш да си вземеш 240мм водно.

3 Likes

🤔