Тема за плюсовете и минусите на всяка марка и модел мобилно устройство

Всеки е използвал различни устройства. Тук можете да споделяте мнението си за Иванчовия телефон, който много забивал, прегрявал и т.н.
Ще е хубаво и да се пише точния модел, за да сме запознати за какво става въпрос.

Моят опит
Аз съм ползвал два Леново А1000 и след 1 година работа започва да върви по бавно, което е типично за почти всеки телефон, все пак производителите искат да си продадат стоката.
Имам съм също samsung J3 2016, Tab A 10.1 2016, J7 2017 и днес си взех A7 2018. J3ката след година и половина ползване започна да забива при зареждането на браузъра, а и батерията се наду и се наложи смяна. J7 пък след 7 месеца вече не се държи като нов телефон, а се усеща леко забавяне при зареждането на гуглето, също така и пръстови отпечатък не е толкова светкавичен колкото беше, иначе нищо друго не му мърда, батерията държи, а играя в дск нон стоп на тежки игри, като съм пуснал и hot spot-a.
Таблета е на година и вече се мъчи при отварянето на браузъра, а и игрите не се играят както преди, батерията, която преди ми държеше 2 дни и вечерта беше на 15% вече трябва ден за ден да се зарежда, иначе за филмчета е уникален. От няколкото часа работа с новата придобивка разбрах, че страничния power бутон, който играе ролята на finger scanner ми е неудобен защото е една идея по надолу отколкото на трите ми самсунг устройства и малко ме дразни, също така трудно го намирам с пръст без да погледна телефона, тъй като е много гладък. Да не забравя щрака супер много за толкова малко копче. Впечатление ми направи лицевото разпознаване, което работи и в напълно тъмна стая със почти същата бързина в каквато и при дневна светлина и то със мн малко забавяне, но всички сме свикнали всичко да е мигновенно😁
Дългичко е но е изчерпателно, на тези които са го прочели докрай благодаря за търпението!
П.С. направих темата само за да се похваля с новото телефонче😂

1 Like

Може ли по-краткия вариант? :grinning:

1 Like

Прочиташ само първите три изречения и готово😁

1 Like

Преди много време реших да се направя на направя на готин мотин :joy: и си взех на изплащане samsung galaxy note 7…таа това чудо докато си теглих неща от гуглето и го оставих в джоба усетих как се награвя та да си такова мамата… Пущам го на земята и след 15 мин от тела излизаше дим… За моя радост не се оказах единствен… После оправяхме документи и взех нокия :joy:… И сега преди 1-2 месеца взех huawei p20 pro и съм супер :rofl:

Хахаха, тези самсунг бомбички бяха много на мода🤣
Поне са ти дали друг телефон, че е имало случаи в които прецакват хората

🤔