Драскотини по дисплея на телефона ми

По дисплея на телефона ми има някакви драскотинки които се появиха ,а аз го взех преди една седмица и нито съм го изпускал нито нищо .Днес когато бях на училище ги нямаше 100% съм сигурен и сега си го включвам и ги виждам.Доста малки са можеби най-много 1см .Какво да правя ?Също имам стъклен протектор .Дисплея е Super AMOLED.

Смени си дънките :smiley:

Лтф знаеш ли колко в 1 см. Колкото до дисплея, самсунг имат не малко дефектни телефони и явно си попаднал на точно този, април тази година точно 2 седмици след като си взех моя J7 се появи едно лилаво петно и отидох с гаранцията и ми го смениха, така че ако са драскотини някак си си успял да го надереш, но пък ако е от дисплея отивай с гаранцията.

моя е J6 2018

може да се щитат и за петна защото те са две и някво в цветовете на дъгата

Давай го в сервиза, ако си го взел с майка ти тя също трябса да дойде защото се подписват едни неща. Ако е на изплащане от някой оператор се чака макс месец, след това можеш да поискаш чисто нов телефон по право, но по принцип ги правят за 2,3 седмици така че се въоръжи с търпение

Ако драскотините са по протектора, просто си смени протектора.

2 Likes

пише се “считат” производна форма на “считам”,което е преходен глагол от несвършен вид :wink:

иначе по темата съм на същото мнение като @bumtras

1 Like

От Технополис е но е на изплащане

1 Like

Ко каза…?!

1 Like

Значи няма какво да го мислиш, свали си снимките, защото на доста места със ремонта също така правят преинсталация и го дай за ремонт.

1 Like

А има ли някакъв шанс да ми дадат направо нов ?

1 Like

Никакъв…

1 Like

ами добре за първо ще махна протектора за да вида да не е от него и ако не е отивам

1 Like

Абе не си махай протектора. Дай снимка да видим колко са зле драскотните. Явно просто си си надрал малко самия протектор. Ако са много дълбоки и гадни махай протектора и го сменяй с нов, ако се търпят си седи с тях. Гаранция за драскотини няма да ти признаят.

3 Likes

ами,тези неща са учат още в 6-ти клас :wink::joy::thinking::g47kek:
Как сте с българския? смисъл и аз не съм “цвете за мирисане”,ама си уча уроците и изкарвм там 5,6 :g47kek: (8-ми клас общо взето само стари неща се преговарят)

🤔