Заслужава ли си тази мишка

MOCANYONCNDSGM6NHAZARD_680x680

5 Likes

Имам познат с мишка canyon ,казва ,че са удобни и добри ,за цената не знам да ли е добра ,но беше друг модел.Ако може да дадеш повече инфо за този модел? :slightly_smiling_face:

имам приятел със същата мишка каза че е много хубава според него и е доволен :grin::smiley:

2 Likes

Цъкам от 4 месеца с нея и съм доволен, за бюджетна мишка е много удобна и фактът че има толкова странични бутони помага много в игрите, а и софтуера е лесен за настройване. Обаче един съвет, ако имаш шарен пад то ще трябвя да го смениш със някой едноцветен защото при резките движения сензора не отчита правилно. Аз имам пад на Canyon и този проблем започна да ми пречи щом задобрях на шуутърите. Но като изключим това мишката е идеална. Някой от бутоните ми бяха програмирани и дори докато играех ми правеха някакви щуротии и ми минимализираха играта, но чрез софтуера ги настрои за 5 мин и всичко сега е точно. И един плюс, който май не го пише никъде по кутията- задната част на мишката се издължава със около 5 мм и лично на мен много ми допадна защото имам доста голяма ръка. И като за финал смело мога да ти кажа че за тия пари по-добра мишка няма!

Аз имам малко по-стара canyon мишка и съм много доволен от нея. Така че според мене си струва

и аз имам малко по стар модел и съм много доволна :smiley:

Това дали една мишка си струва е срого индивидоално

https://canyon.bg/wp-content/uploads/2016/09/CND-SGM5N-2.png аз съм с тази мишка :smiley:И съм много доволна с нея съм от 11 месеца :smiley:

сензора е боклук

2 Likes

Имам апсолутно същата

1 Like

Значи си мой човек :joy::joy::joy::ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2::joy::joy::joy:

2 Likes

И аз я имах но вече е в боклука защото ако играеш на нисък DPI сензора не може да възприеме всичките движения и се прецаква!

5 Likes

🤔