Как е този компютър

http://evarna.com/top-tsena-za-kompyutar-s-8-logicheski-yadra-i-unikalen-geymarski-monitor.html как е този комп

Този комп не става :slight_smile: Ryzen процесорите предпочитат по-бърза рам а тази е твърде бавна + Сайтът който си избрал е много зле както вече сме разбрали от Митко NoobCleaver-а + снимката предполагам е крадена от интернет (мързи ме да проверявам) също така изобщо не ти казват какъв е този УНИКАЛЕН ГЕЙМЪРСКИ МОНИТОР така ,че дам :slight_smile: това най-вероятно е поредният скам от този сайт.
НО можеш да използваш Desktop.bg с промо код:G47 за 3-6% намаление :smiley: :smiley:
Edit:Реално ти казват какъв е монитора но не ти дават много допълнителна информация

5 Likes

Като за компютър без видео карта, изобщо не си струва. :wink:

5 Likes

Недей… купихме компютър за 1200лв от там… като махнах стоковото охлаждане видях, че има течен метал … като ги попитах защо е така ? ми затвориха телефона и почнаха да ме заплашват със смс-си за съд и че ще се оплачат в поличцията… филма беше пълен …

6 Likes

Сайта не е сигурен, много хора го плюят. Иначе ако ще си правиш компютър е най-добре ти са си избереш частите и после да дадеш списъка на десктоп, ардес или някой сайт по твой избор. Ако пък искаш съвет за избора на компонентите, направи тема и ще ти помогнем.

2 Likes

Не го взимай дори и живптати зависиот това

думата УНИКАЛЕН би трябвало да ти казва нещо

1 Like


С останалите пари си взимаш един хубав 24 или 27 инча монитор и тва е.
Ще можеш ли да играеш тежки игри? Не!

3 Likes

Какво е това захранване 450w за 157лв ти добре ли си, за тия пари ще ви вземе 600,650 ватово и то модулно. В случая ссд-то е излишно защото пича е с нисък бюджет.

2 Likes

Вместо да критикуваш дай алтернатива. Щом казваш, че за тези пари ще си вземе такова захранване дай линк. ССД-то е задължително за всяка конфигурация през 2019 година.

1 Like

Ето ти модулно за тия пари: Fractal Design Integra M 650W Bronze - Цени, евтини оферти за Захранващи блокове Fractal Design Integra M 650W Bronze Това с ссд-то е пълна глупост…
Един компонент е задължителен само ако конфигурацията не може да работи без него, а мисля че в случаят тези 120 лв може да ги вложи в нещо друго.

1 Like

Не, не е пълна глупост. Ако искаш компютъра да става за нещо и останалите ти части да не биват спънати от IO, SSD-то е задължително. Пробвай да си ползваш компа без ссд за една седмица и се върни да коментираш отново. Ако пък нямаш такова, си вземи и ела пак да коментираш.

1 Like

Може би израза пълна глупост не е съвсем на място защото ползите от ссд-то не са малко, обаче за еднo 250gb m.2 nvme, което в 200лв аз бих ги вложиш в една по-добра видео карта, какво като компютъра ми зарежда бързо след като не може да подкара една игра както трябва. Аз си държа на думата и пак повтарям, с неговия бюджет ссд-то е излишна екстра!

2 Likes

В крайна сметка човекът си решава дали ще го вземе или не. Аз лично дори да съм с бюджетна конфигурация, компютър без SSD не бих си взел, за това и съм го сложил. Никой не го задължава да вземе точно тази конфигурация. Конфигурацията, която е дал е за 1200лв + монитор, така че бюджетът не е толкова малък. Както и да е, главното, на което трябва да наблегнем е да не се взимат компютри от въпросният сайт по-горе.

1 Like

Съгласен съм, че той си решава. Макар обаче че изписахме 2 романа и половина пича май е забравил за темата и ние раздаваме съвети на вятъра…

2 Likes

+1 за SSD-то
Съвременните OS са направени за SSD-та, особено Win 10, на HDD е траш.
Аз също съм с бюджетна конфигурация (под 1000 лв.) и имам SSD.

Предател, мислех че между нас има нещо😭

2 Likes