http://evarna.com/top-tsena-za-kompyutar-s-8-logicheski-yadra-i-unikalen-geymarski-monitor.html как е този комп
Този комп не става Ryzen процесорите предпочитат по-бърза рам а тази е твърде бавна + Сайтът който си избрал е много зле както вече сме разбрали от Митко NoobCleaver-а + снимката предполагам е крадена от интернет (мързи ме да проверявам) също така изобщо не ти казват какъв е този УНИКАЛЕН ГЕЙМЪРСКИ МОНИТОР така ,че дам
това най-вероятно е поредният скам от този сайт.
НО можеш да използваш Desktop.bg с промо код:G47 за 3-6% намаление
Edit:Реално ти казват какъв е монитора но не ти дават много допълнителна информация
Като за компютър без видео карта, изобщо не си струва.
Недей… купихме компютър за 1200лв от там… като махнах стоковото охлаждане видях, че има течен метал … като ги попитах защо е така ? ми затвориха телефона и почнаха да ме заплашват със смс-си за съд и че ще се оплачат в поличцията… филма беше пълен …
Сайта не е сигурен, много хора го плюят. Иначе ако ще си правиш компютър е най-добре ти са си избереш частите и после да дадеш списъка на десктоп, ардес или някой сайт по твой избор. Ако пък искаш съвет за избора на компонентите, направи тема и ще ти помогнем.
Не го взимай дори и живптати зависиот това
думата УНИКАЛЕН би трябвало да ти казва нещо
С останалите пари си взимаш един хубав 24 или 27 инча монитор и тва е.
Ще можеш ли да играеш тежки игри? Не!
Какво е това захранване 450w за 157лв ти добре ли си, за тия пари ще ви вземе 600,650 ватово и то модулно. В случая ссд-то е излишно защото пича е с нисък бюджет.
Вместо да критикуваш дай алтернатива. Щом казваш, че за тези пари ще си вземе такова захранване дай линк. ССД-то е задължително за всяка конфигурация през 2019 година.
Ето ти модулно за тия пари: Fractal Design Integra M 650W Bronze - Цени, евтини оферти за Захранващи блокове Fractal Design Integra M 650W Bronze Това с ссд-то е пълна глупост…
Един компонент е задължителен само ако конфигурацията не може да работи без него, а мисля че в случаят тези 120 лв може да ги вложи в нещо друго.
Не, не е пълна глупост. Ако искаш компютъра да става за нещо и останалите ти части да не биват спънати от IO, SSD-то е задължително. Пробвай да си ползваш компа без ссд за една седмица и се върни да коментираш отново. Ако пък нямаш такова, си вземи и ела пак да коментираш.
Може би израза пълна глупост не е съвсем на място защото ползите от ссд-то не са малко, обаче за еднo 250gb m.2 nvme, което в 200лв аз бих ги вложиш в една по-добра видео карта, какво като компютъра ми зарежда бързо след като не може да подкара една игра както трябва. Аз си държа на думата и пак повтарям, с неговия бюджет ссд-то е излишна екстра!
В крайна сметка човекът си решава дали ще го вземе или не. Аз лично дори да съм с бюджетна конфигурация, компютър без SSD не бих си взел, за това и съм го сложил. Никой не го задължава да вземе точно тази конфигурация. Конфигурацията, която е дал е за 1200лв + монитор, така че бюджетът не е толкова малък. Както и да е, главното, на което трябва да наблегнем е да не се взимат компютри от въпросният сайт по-горе.
Съгласен съм, че той си решава. Макар обаче че изписахме 2 романа и половина пича май е забравил за темата и ние раздаваме съвети на вятъра…
+1 за SSD-то
Съвременните OS са направени за SSD-та, особено Win 10, на HDD е траш.
Аз също съм с бюджетна конфигурация (под 1000 лв.) и имам SSD.
Предател, мислех че между нас има нещо😭