тегля си някой филм от zamunda [не ме критикувайте като е от замунда ама няма всички филми в netfix] и след това тегля субтитри правя името на файловете еднакви и ги качвам на флашка и на телевизора не мога да избера опция за субтитри .мисля че трябва да обновя софтуера на телевизора но IT специялист ми кажа че може да ми спре телевизора НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПРОСТО ТОЗ УШ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН, xDDDDD
Мисля че обновяването на софтуера не е проблем. Камо ли да спре да работи.
А пък относно субтирите имам същият проблем като теб, защото някои типове файлове на които са субтитрите не ги разчита телевизора. Потърси някое меню отстрани, защото при мен имаше отделно меню в което функцията ми беше изключена
Имах същия проблем с моя телевизор… решението е MKVTooINix Gui Става за 5 минути не вгражда субтитрите в самото видео ,а ги слага като отделен слой така ,че няма precoding и става бързо… само трябва да си поиграеш с енкодинга ,ако излизат на “маймуница”…
Само да кажа ,че изходният файл е “MKV” и ако телевизора ти подържа този формат няма да имаш проблеми, но винаги можеш да пробваш с един филм от 700мб примерно за да стане най-бързо и да разбереш дали е така…
Ето видео как става номера с програмата… Има и доста писано в Google за по-подробна информация
Ако проблема ти е че като ти се пуснат субтитрите ти излизат някакви “йероглифи” трябва просто да си направиш телевизора да чете на кирилица