Препоръчайте ми джойстик/геймпад на разумна цена

Здравейте, последните дни съм се заровил из сайтовете, за да си намеря хубав джойстик за компютъра на сносна цена. Знам че Xbox One джойстиците са най-добри, но често казано не ми се дават над 100 лева за нещо, което няма да ползвам толкова често. А по-евтините варианти са буквално стотици и нямам представа кой ще ми върши безпроблемно работа.
Общо взето търся нещо за около 50 лева, което да работи безпроблемно с Windows 10 и новите игри, да не изисква някакъв допълнителен софтуер (емулатор) и по възможност да е с Xbox схема на бутоните. Дали ще е жичен или безжичен, не е толкова важно.
След малко ровене попаднах на този, който най-много се доближава до това, което търся, но това пак са 80 лева, което си е доста.
Безжичен джойстик Canyon CND-GPW8 съвместим с PC, PS3, Android и XboxOne

Та с две думи - трябва ми нещо подобно на малко по-приемлива цена :slight_smile: Търсих за Xbox 360 падове, но навсякъде са изчерпани (поне в сайтовете, които аз посещавам). А и там моделите са много и не знам кои ще са най-добрите. Благодаря предварително за предложенията :slight_smile:

Xbox One S Е мн добър аз си взех един втора ръка за 60лв с Блутут 4.0 Не работи на по стар блутут. ако оцелиш ще намериш Евтин Xbox one s Controller под 100лв в някой сайт ако не потърси втора ръка Но внимавай да не е мноно евтин че може да е . А скамако препочиташ PS4 те са 110 лв лв нови и 50-70 лв Втора ръка. Надявам се да съм ти помогнал. Но ако искаш за такава цена под 100 Нещо марково и Хубаво Аз бих взел Втора ръка Ако има в града ти. Аако не си вземи на Trust Геймпад Trust GXT 590 BOSI 22258 - на топ цена - Ardes.bg Ползвал съм го не е лош. :slight_smile: Късмет с търсенето

2 Likes

Намерих това в ОЛХ:

Не знам колко различни вида джойстици има за Xbox 360 и от колко различни производители, но тези ми изглеждат добре (поне на вид). И цената е много добра. Дали ще върши работа?

Xbox One джойстиците имат малко повече екстри, но и тези ще ти свършат работа :wink:

Смешно ми е обаче как в обявата пише, че са не разопаковани, а в снимките показва как разопакова един :joy:

Да и аз имам едно наум, когато говорим за обяви в ОЛХ. Затова и се колебая още. Другата хубава опция, която намерих е:

или безжичната му версия:
https://www.ioncomputers.bg/product/20348/dzhoystik-msi-game-controller-force-gc30.html

Гледах ревюта за тях и казват, че са доста добри. Колебая се между тия от ОЛХ и някой от двата MSI-а. Досега да си бях поръчал тоя за Хbox 360, ако не бяха историите, които съм чувал за ОЛХ от познати :smiley:

Аз съм със Xbox One джойстик и съм много доволен. По новите версии идват и с безжични приемници на горе долу същите пари. Якото е, че 99% от игрите го откриват без проблем.

Предлагам ти този TRUST GXT 590 Bosi имам го от миналата година и дори не е мръднал също е съвместим с компютър,лаптоп и телефон или таблет и цената му е достъпна :smiley:
Ето ти линк TRUST GXT 590 Bosi | Desktop.bg - Сглоби твоята машина
Edit:Също е безжичен за телефон и таблет,а за компютър и лаптоп с приемник .Също цената е 66лв.

1 Like

Всъщност този е един от вариантите, които ми хванаха окото :slight_smile: Няколко въпроса имам обаче:
Имал ли си някакъв проблем с мапинга на бутоните, защото явно при много видове и модели това е голям проблем.
Как е връзката между джойстика и приемника, има ли някакви прекъсвания или всичко е ок? И предполагам, че става да се играе и докато е свързан с кабела и се зарежда.

1 Like

1.Няма никъкъв проблем при мен с мапинга на бутоните :smiley:
Връзката е перфектна няма никакви закъснения и прекъсвания !
И да става за игране когато се зарежда(просто го включвах с USB-кабела в комплекта да се зарежда,след като го пуснеш да се зарежда,почва да свети 1 червена лампичка,след това го включваш да работи,слагаш в друг USB порт приемника и става)

1 Like

🤔