Проблем с пикселизирани клипове

Здравейте,
пак съм аз… започвам да съжалявам, че изобщо си пипнах видео картата :smiley:
Та проблема ми е следния: клиповете в discord store, facebook, дори някои клипове в youtube се появяват по следният начин:

Пробвах с прейнсталиране на драйвърите и не се получи, но когато нямам драйвъри всичко върви перфектно, няма го този проблем. Щом инсталирам драйвърите обаче проблема отново е на лице и направо се побърквам. Инсталирах и по-стари драйвъри, само че отново го има проблема. Странното е, че е само на видео клипове другаде го нямам този проблем, четох в интернет от прегряване, но то щеше да е по целия екран, а не само на някои клипове и по специфично на клиповете на готика :smiley: По скоро въпросът ми е това по някакъв начин вреди ли на картата, докато изчакам следваща версия на драйвърите, че в момента съм с най-новата, но промяна няма.

Видео картата: AMD Radeon HD 7700

Когато деинсталираш драйвърите ползваш ли DDU, ако не - поробвай с него да ги деинсталираш.
Ако не е от тях, вероятно картата ти почва да умира, понеже е доста старичка. :cry:

1 Like

Също ако не можеш да го оправиш, а картата няма проблеми в игри, пробвай да спреш “хардуерното ускорение” в Windows или браузъра, което от двете свърши работа.
Ако не знаеш как да го спреш, потърси в интернет, различно е за различните Windows-и.
:slight_smile:

Да ползвам DDU, в игри няма проблеми само по клипове. По-късно ще пробвам това с хардуерното ускорение и ще пиша какво се е получило. Благодаря.

Нищо не се промени, просто ще чакам по-нова версия на драйвъра и толкова. Благодаря ти все пак за отделеното време. :slight_smile: