Стратргии и специални ходове във видео игри

Тази тема е за да се споделят тактики и специално измислени движения в разлипните игри. Така няма да се излгаме като кифладжии без кифликато играем с @Gothika_47 и ще ставаме по-добри по-бързо в различните игри. Например още много новата Apex Legends благодарение на много хубавата си механика ни позволява да правим неща, които много объркват врага.
Ето моя съвет (при компютрите не гарантирам чр ще успее). При конзолите работи доста добре. Трябва да издебнете противника си някъде така че той да трябва да се приближи към вас, за да ви олучи. Тогава правиде бърз слайд покрай него завъртайки се в същото време. Така имате предимство надпротивника си и почри винаги успешното изпълнение на движението водо до лесен хетшот с помпа. Надявам да съм бил пошезен и идеята ми дави харесва.:smiley:

Според мен ти трябва първо това преди тактиките :wink:
image

5 Likes

Вече има тема за Apex:

2 Likes

Искам само да кажа, че знам че темата е написана неграмотно, но имам много работа тази година и единственото време, в което мога да разглеждам форума е в трамвая, където пак трябва да бързам като пиша, за да свърша преди да ми дойде спирката. Съжелявам за правописните, пунктоационните и граматическите грешки, които съм допуснал. Надявам се да не те дразнят много. Попринцип се старая да пиша по-грамотно и нямам много добра причина, въпреки условията, които споменах по-горе за начина на писане на темата. Надявам се да подходиш с разбиране.

3 Likes

Не това е тъпак. Истинския мъж не се бои от това, че може да загине и помага на приятелите си, на беззащитните и като цяло всички, които имат нужда от помощ. Дебненето не винаги е признак на страх, а на предпазливост и предвидливост. :wink:

1 Like

Схванах просто обяснявам по принцип да знаеш. Защото срещам много хора, които не знаят значението на думата “мъж” и израза “да се държиш ако мъж”.

Ей това и трябва на тая тема!

3 Likes