Термо проблеми... (вече трябва да има 15 скапани символа)

Еми 1 месец след закупуването на въпросната термо лепенка реших да я сложа, оказа се че трябвало да гледам при покупката не само широчината и дължината й, ами и колко е дебела, моята е 0,5мм а оригиналните на картата са 1мм. Ако сложа новата под старата дали ще има ефект или само ще я прахосам. И дали ще има проблем със поставянето на охладителя?
И сега забелязах още едно нещо…
Май не съм сложил много добре термо пастата последния път, мнения и критики моля!

1 Like

Оправи си заглавието вместо да пишеш “(вече трябва да има 15 скапани символа)”…
Иначе аз не съм много запознат с термолепенките, но смятам, че ще е добре да е със същия размер. Ако е по-малка или голяма може да не прави добър контакт. Да ги слагаш една върху друга звучи глупаво.

Термопастата ми се струва в повече, защото има от ляво на чипа, но е много трудно да се научиш да я слагаш перфектно. :smiley: Просто този път сложи по-малко.

Заглавието е доста добре обмислено, да не очакваш да напиша това: “имам проблем със термо лепенката много е малка помогнете ми а също и не мога да си сложа пастата както трябва”
Еми не става!
Колкото до термо лепенката, явно ще трябва да купувам нова, а пък са толкова скъпи. За да покрия всички чипчета трябва да дам към 60-70 лв

  1. Заглавието може да бъде: “Мога ли да ползвам термо лепенки с различен размер???”
  2. В идеалния случай, размерите на лепенките ще са еднакви, но половин мм не ми се стрива голяма разлика, би трябвало да станат.
  3. Термопастата е добре. :slight_smile:

Да попитам, защо не може да ползваш оригиналните лепенки???

Ами замърсени са, имат тук там някой косъм и доста прах, който не се маха. Гледам дс й сменя всичко на картата за да дръжи по-ниска температура. Реших се да ги сменя защото при 65°C на apex legends всичко крашва и излиза бежов иои зелен екран и трябва дс рестартирам. При други игри се получаваше само на 80°С, въпреки че след като смених пастата повече от 70 не вдига. Карата е 2ра ръка, ако може би помниш и явно й свършва животеца. Надявам се само дс издържи още половин година

🤔