наскоро се сдобих с нова машина чието водно охлаждане е горе долу такова
и искам да знам дали мога само да сменя тръбите и да сложа резервоар с помпа вместо да давам 550лв за ново или да купувам и cpu блок
знам че това е предостатъчно за който и да е процесор, но просто исам компютъра ми да е красив
Не. Единственият воден охладител, за който аз знам, който е модулен е на EKWB.
защооо
можех да си съсипя компютъра за 3500, но щях да имам 5 секунди надежда, че нещо ще стане
има ли нещо за компютрите което да не знаеш
и какво мислиш за това щом не мога да направя тази врътка
Нямах предвид това, но е добра алтернатива. Имах предвид това.
Това, което си пратил е доста добро. Супер е, че EKWB решиха да пуснат тези комплекти, но според мен не си струва. Първо, че трябва да го сглобиш, второ че е 550 лв.
да, но за какво са парите ако не се харчат
някой хора биха инвестирали толкова в компютър, други 1000, а трети повече от 1000 само за охлаждане.
аз може да играя само world of thanks, dont starve, minecraft и рядко fortnite, но искам машина с която да ми е готино. да плача от кеф когато пусна захранването.
даже за това охлаждане ще взема и твърди тръби които ще прекарам през целия компютър
скоро получавам 1080, а дори и 1050 ще ми е достатъчна за тези игри
Аз не разбирам каква е целта. Ако охлаждането ти работи и работи добре, защо ти е да се занимаваш? Иначе за тези охлаждания дето са all in one не мисля, че можеш да правиш много промени. Както @TheEagleGamerBG ти каза или си купуваш ново модуларно или си купуваш части отделно и го сглобяваш сам. В нета има уроци.