От каде мога да взема суичове замеханична клавиатура (От България)

Здеавейте, имам калваиатура китайче с китайски суичове тея като квадратче и плюс в тях… Ставаха но почнаха да се изхабяват… не хващат някой път само като ги натисна по силно работят… Искам да си взема червени като по тихи защото са по тихи… Но не мога да намеря в България( Поне колкото търсих) Бутоните са си нормални като на всяка меха нична клавиатура - + . Ако знаете дайте линк от каде да си взема суичове поне за главните бутони като WASD - 12345- ZXC - SHIFT и др. :slight_smile: Лек ден :slight_smile:

Ако не успееш да намериш, просто ги размени с някой бутони, които рядко ползваш, като F-овете, scroll lock и т.н. :wink:

2 Likes

Правел съм го тва МНОГООО :д напру ми писна

Ali Express е тайната. Ще чакаш 1-2 месеца за доставка, но не знам дали в България някой ще тръгне да ти продава и няма да ти свали кожата с цената.

Също не знам с каква клавиатура си, но моята е на към 5-6 години и още е жива без проблеми.
Да не говорим, че ще трябва да си доста добър с поялника ако ще сменяш суичове а не мисля, че повечето от вас са… :smiley:

2 Likes

Говори за себе си! :smiley:
Също, някои клавиатури са със сменяеми суичове. :slight_smile:

1 Like

В какъв смисъл да съм добър с поялника … Мога да го позлвам ама чак добър… Па и не се ли сменят като се извадят старите и се сложат новите… и не вярвам твоята да е китайска клавиатура с 150% китайски суичове ( мойте постоянно ги вадя)

2 Likes

А дали самите суичове са повредени или не правят добър контакт с платката?
Иначе, щом до сега не си открил никъде суичове в България, вероятно няма. :frowning:

2 Likes

Абе самия суич е повреден имам още 3-4 Нови от Комплекта ама ако продължават така скоро няма да имам… Ще поръчам Па дано дойдат преди Да се счупи цялата клавиатура :Д

2 Likes

Ако клавиатурата ти е от тези със сменяемите суичове просто виж точния им модел и го напиши в Ali Express. 100% трябва да ги има. Ако поръчаш като пристигнат гледай дасе похвашиш и да им направиш ревю. :joy:

2 Likes