Кутия на процесора и видео картата

Здравейте,
Искам да попитам един въпрос…
Преди 2 дена ми пристигнаха процесора и видео картата и ги закарах заедно с компютъра при магазина от където си ги поръчах за да ми ги сглобят.Днес отивам и компютъра е готов всичко, само че попитах и за кутиите от процесора и видео картата (тъй като ги „колекционирам”, имам рафт където си събирам кутиите от различните хардуерни продукти като мишка клавиатурата и други, повечето от вас сигурно имат такова кътче) и от магазина ми отговориха че са ги изхвърлили.Та въпроса ми е дали има начин от някъде от склад или нещо такова където да зема просто кутиите.Няма значение на коя фирма или човек.Знам че не е болка за умиране, но реших да попитам.

Благодаря предварително!

1 Like

Страшно некоректно от страна на фирмата!
Откъде си ги взел, за да знам да не пазарувам от там :smile:

2 Likes

Виж в OLX там съм виждал че хора си продават кутиите от подобни продукти за нещо от порядъка на 5 , 10 лв

3 Likes

Как така ще ги изхвърлят? Да не са техни… Можеш да им направиш голям проблем заради това. Нямат право да ги хвърлят. Ако бях на твое място, не само нямаше да им платя, ми щях да ги мъча докато не ми ги върнат :smiley:

3 Likes

Не са длъжни да ги пазят, но хубаво някъде да пише, че ги изхвърлят. Ако всеки си носеше кутиите при тях, щяха да хабят повече място за празни кутии от колкото за хардуер.
Ако са ти толкова ценни можеше да ги оставиш без кутиите.

Все пак потърси в OLX може да намериш нещо. :wink:

1 Like

Директно подаваш оплакване… Те се водят твое притежание и нямат право да ги изхвърлят, а са длъжни да ти ги върнат… Ако имаш документите ( гаранциите) на процесора и видео картата… Отивай директно в КЗП :slight_smile:

1 Like

Plasico се казва

1 Like

🤔