Компютърът не се пуска

Здравейте та сложих си видео картата gtx 650ti 2GB с 500w захранване съм и използвах molex защото нямам pcle кабел от захранването. Всичко сложих и при първият път светна всичко проработи но не бях включвал pcle към видео картата и ми изписа да го направя. Направих го и след това мониторът ми започва да изписва no signal като е включен към компютъра. При включване на компютъра той се включва за около 3 секунди огасва и след това сам започва да прави същото за да се задържи и не успява. Как да оправя това.

Не знам как да ти помогна ,но заглавието ти е доста подвеждащо мониторът а не компютърът не се пуска :slight_smile: има голяма разлика

1 Like

Провери дали си вързал правилно molex кабела правилно и дали нямаш изкривен пин на конектора към захранването… По принцип тия конектори са боклуци а това че в 500W захранване нямаш PCI-e значи си с тия захранвания дето въобще не са предназначени ппц за захранване на външна видео карта (захранвания по 20-30 кинта дето са за офис машинки или видео карти без нужда от допълнително захранване).

1 Like

🤔