Музика, концерти и мероприятия

#1

Здравейте тъй като не видях такава тема реших да пусна една. Идеята е тук да споделяме и обсъждаме всякаква информация за музика, концерти и други мероприятия. Лично аз очаквам с нетърпение концерта на Manowar на 16 юни от последното им турнe. Вие какви събития обичате да посещавате и кое планирате да посетите в идните месеци. :))

5 Likes
#2

Не слушам често музика и не следя изпълнители, привърженик съм на подкастите.Ходил съм на концерти само на местни банди :smiley:

5 Likes
#3

Аз мисля да ходя на това:
Има го в почти всички големи градове, като аз ще чакам да дойдат в Пловдив
https://m.thevoice.bg/news/gotov-li-si-za-coca-cola-the-voice-happy-energy-tour-2019 3 поредни години винаги бях болен на датата за концерта, но тази година мисля да отида и дано пак да не съм болен (wtf живот. Веднъж в годината се разболява и то винаги тогава)

4 Likes
#4

Животът ти трябва да е много скучен без музика :frowning:. Аз всеки път като седна на компа и първо отварям Youtube да гледам клипове или да слушам музика :smiley:

4 Likes
#5

Аз обожавам всякакви концерти и други мероприятия от всякакво естество не само музикални. Естествено балканският стил (така да го нарека) не ми е по вкуса освен ако не съм седнал да пия. Някога си правехме и събирания в някои от игрите където цъках което ме радваше много :))

3 Likes
#6

Не бих казал ,че е скучен.Попринцип с подкастите се забавлявам.Слушам винаги когато играя нещо :sweat_smile:

2 Likes
#7

Музиката е 75% от ежедневието ми. Слушам като пътувам, уча, почивам и т.н. Запален метслист и рокаджия. Мразя чалга и за това класа ми не слуша нищо друго😢. @Vlasto препоръчвам ти, особено когато не си на кеф, да слушаш нещо, което ти харесва. Ще се почувстваш по-добре.

3 Likes
#8

2 Likes