Твърдения, легенди и слухове за игри

Здравейте предлагам както е описано в заглавието тук да обсъждаме всичко от гореизброеното за всички игри. За всяка игра се носят някакви слухове защо да не ги разнищим тук :). Например на скоро гледах някъде из нета, че на Fortnite aim assist mod-a за контролерите е като чист Auto Aim мненията по въпроса са различни. Вие какво мислите?

5 Likes

Aim assist не е ли просто auto aim, който работи само като гледаш близо до таргета. За всяка игра говоря, не конкретно Forkknife :slight_smile:

7 Likes

Не съм наясно честно да ти кажа не играя с контролер и затова ми е интересно :slight_smile: . Последно съм играл на PS2 преди години с контролер ама мисля скоро да си взема един. :slight_smile:

4 Likes

Факт: преди 1 или 2 години EPIC признаха, че са бууствали демиджа на новите играчи в играта им Gears of war, излязла 2006г.(+10 години по-късно). Защото според статистиките повечето играчи, ако не направят поне 1 кил в първата си игра, спират да я играят.

Има и други психологически трикове, които разработчиците ползват.

Сега можем само да си представим, какво ли става във Forknife без да разберем. :confused:

4 Likes

Като си взема контролер тези дни ще го пробвам да видим :slight_smile: Като цяло това ми дойде като пример :)). Иначе ако я оптимизират една идея ще е перфектно.

2 Likes


Epic го добавиха това и веднага го изтриха скоро ще има раздаване на 10$ :g47hype: ако сте си потвърдили акаунта :smile:

2 Likes

Или по скоро щее за тези които си потвърдят акаунта като гледам :sunny:

2 Likes

Aim assistance-а във Fortnite е много брутален. Пробвал съм да играя и по двата начина разликата е голяма. Най-малкото стрелбата с помпите е много по-лесна на конзола. Почти не пропускаш независимо от дистанцията. Случвало ми се по погрешка да оцеля някой през 2 сгради с помпа, защото съм объркал слота. Това е едно от нещата, които ме отказаха от тази игра.

3 Likes

Ако не знаеш как ето как:

3 Likes

Изприбвах асиста днес и честно казано като нууб мога да кажа, че няма особена разлика то и с контролер е доста тегаво въобще играта във форта :smile:

3 Likes