Здравейте предлагам както е описано в заглавието тук да обсъждаме всичко от гореизброеното за всички игри. За всяка игра се носят някакви слухове защо да не ги разнищим тук :). Например на скоро гледах някъде из нета, че на Fortnite aim assist mod-a за контролерите е като чист Auto Aim мненията по въпроса са различни. Вие какво мислите?
Aim assist не е ли просто auto aim, който работи само като гледаш близо до таргета. За всяка игра говоря, не конкретно Forkknife
Не съм наясно честно да ти кажа не играя с контролер и затова ми е интересно . Последно съм играл на PS2 преди години с контролер ама мисля скоро да си взема един.
Факт: преди 1 или 2 години EPIC признаха, че са бууствали демиджа на новите играчи в играта им Gears of war, излязла 2006г.(+10 години по-късно). Защото според статистиките повечето играчи, ако не направят поне 1 кил в първата си игра, спират да я играят.
Има и други психологически трикове, които разработчиците ползват.
Сега можем само да си представим, какво ли става във Forknife без да разберем.
Като си взема контролер тези дни ще го пробвам да видим Като цяло това ми дойде като пример :)). Иначе ако я оптимизират една идея ще е перфектно.
Epic го добавиха това и веднага го изтриха скоро ще има раздаване на 10$

Или по скоро щее за тези които си потвърдят акаунта като гледам
Aim assistance-а във Fortnite е много брутален. Пробвал съм да играя и по двата начина разликата е голяма. Най-малкото стрелбата с помпите е много по-лесна на конзола. Почти не пропускаш независимо от дистанцията. Случвало ми се по погрешка да оцеля някой през 2 сгради с помпа, защото съм объркал слота. Това е едно от нещата, които ме отказаха от тази игра.
Ако не знаеш как ето как:
Изприбвах асиста днес и честно казано като нууб мога да кажа, че няма особена разлика то и с контролер е доста тегаво въобще играта във форта