Имам проблеми с монитора ми

Имам проблем с монитора ми защото е пълен кенеф немога да играя някой игри нито да стриймвам нормално защото монитора ми е квадратен и на туи отговоре и е 60 херца (мисля че така се наричаше) мъчи ме на някой игри защото са извън монитора и немога да ги играя а за стриймването играта не се хваща и има две черни полета отстрани ако не ще е сплескана искам да си купя нов но много бавно спестява и събирам пари някаква помощ за изкарване на пари или спестяване!

Ако някои игри излизат от монитора, вероятно настройките ти са грешни, трябва резолюциите на играта и на windows, да са като на монитора.

Това е нормално. Има начин да се реши, но тогава ще имаш 2 черни полета отгоре и отдолу на монитора, но не и на стрийма.

Трудно ще спестиш, пари за монитор, само от закуски. Намери си работа или учи повече, за да вземаш стипендия, а и ако си добър ученик, вашите ще са по-склонни да ти купят монитор. :wink:

1 Like

И хубав успех да имам няма да ми вземат монитор по скоро от спестявания от закуски и като си пазя парите от бабите и така може и да си взема монитор!

на windows-а си е добре но на игрите колкото и да я променям и да я регулирам все излиза (поне не е на всички игри а на една две)

Отиваш в настройките на играта ти и слагаш формат 4:3… Не 16:9 или 16:10, а 4:3

1 Like

да но като това го няма какво да правя( нали не ми засяга игрите които играя най много така че не е толкова голям проблем)

Btw лична препоръка - да обереш някоя лафка

1 Like

XD not bad!:lul:

1 Like

🤔