Препоръчайте ми видео карта до 200лв

Здравейте. Септември мисля да си купя видео карта дайте ми предложения под 200лв аз се спрях на amd sapphire rx 550 2gb oc вие какво мислите но ако може в този ценови клас защото компа ми е на 10 кодини и искам да го ъпгрейдна с рам и видео карта ако имате предложения пишете.

Оправи си заглавието да си личи какво търсиш и до колко лева. :smiley:

Готово готик

Аз бих си взел втора ръка карта, като 480 8гб или 1060 3гб

Е да но на мен ми трябва нещо за 3-4г и захранването ми е 420w а 550-тката ще стане ли на това захранване. Инече благодаря за съвета☺️

Ако говорим за новят пазар, аз не бих взел нищо. Спести някои друг лев (като за RX 570 8GB) и тогава взимаи.

Прав си но на мен ми трябва спешно, и моятя видео карта е radeon hd 5450 ddr2 512mb. Тъйпе ми трябва нещо спешно и ниско бюджетно решение. А и тази видео карта изисква мощно захранване а моето е 420w. Благодаря за съвета☺️.

265 е, но определено ще си струва повече.

Ако трябва да е до 200:

Ако можеш да дадеш 237:

Но, определено, събери пари за RX 560 поне. Най-голямият проблем на по-бюджетните опции, които съм пратил, е че имат само по 2 GB памет, което сега е малко а след някоя друга година, няма да стига.

При теб може и да е по-добра идея да вземеш нещо втора ръка. На мен лично не ми е удобно да взимам хардуер втора ръка, но това зависи от купувача.

1 Like

Хареса ми 550-тката но аз съм харесал sapphire rx 550 2gb а това е asrock коя би ми препоръчъл

Sapphire, но пак ти казвам. Събери поне за RX 560.

Добре благодаря, аз съм от хората които играят csgo и minecraft претполагам че и с двете ше играя на над 60 кадъра.

Със сигурност ще вдигнеш и над 60 FPS.