Здравейте. Септември мисля да си купя видео карта дайте ми предложения под 200лв аз се спрях на amd sapphire rx 550 2gb oc вие какво мислите но ако може в този ценови клас защото компа ми е на 10 кодини и искам да го ъпгрейдна с рам и видео карта ако имате предложения пишете.
Оправи си заглавието да си личи какво търсиш и до колко лева.
Готово готик
Аз бих си взел втора ръка карта, като 480 8гб или 1060 3гб
Е да но на мен ми трябва нещо за 3-4г и захранването ми е 420w а 550-тката ще стане ли на това захранване. Инече благодаря за съвета☺️
Ако говорим за новят пазар, аз не бих взел нищо. Спести някои друг лев (като за RX 570 8GB) и тогава взимаи.
Прав си но на мен ми трябва спешно, и моятя видео карта е radeon hd 5450 ddr2 512mb. Тъйпе ми трябва нещо спешно и ниско бюджетно решение. А и тази видео карта изисква мощно захранване а моето е 420w. Благодаря за съвета☺️.
265 е, но определено ще си струва повече.
Ако трябва да е до 200:
Ако можеш да дадеш 237:
Но, определено, събери пари за RX 560 поне. Най-голямият проблем на по-бюджетните опции, които съм пратил, е че имат само по 2 GB памет, което сега е малко а след някоя друга година, няма да стига.
При теб може и да е по-добра идея да вземеш нещо втора ръка. На мен лично не ми е удобно да взимам хардуер втора ръка, но това зависи от купувача.
Хареса ми 550-тката но аз съм харесал sapphire rx 550 2gb а това е asrock коя би ми препоръчъл
Sapphire, но пак ти казвам. Събери поне за RX 560.
Добре благодаря, аз съм от хората които играят csgo и minecraft претполагам че и с двете ше играя на над 60 кадъра.
Със сигурност ще вдигнеш и над 60 FPS.