Не видях такава тема извинявам се ако има вече такава. Нека всички се представим с по 1-2 изречения все пак сме общност, а няма по добро от това да опознава хората от общността :)).
Казвам се Владислав от София на 28 години. Работя в производството по специално електроника (с една дума бобинар ). Като цяло рядко нещо задържа вниманието ми дълго време защото интересите ми са прекалено много :Д
Като цяло това е страхотна идея, защото винаги ми е било интересно да знам малко повече за човека от другата страна на компютъра/телефона.
Нека наречем нашето community срамежливо
Затова ще си позволя да помогна малко, с няколко въпроса. Мисля че @Vlasto беше правил анкети в една тема… съжалявам, ако се повтарят…
от коя област сте?
- Благоевград
- Добрич
- Плевен
- София
- Бургас
- Кърджали
- Пловдив
- София (столица)
- Варна
- Кюстендил
- Разград
- Стара Загора
- Велико Търново
- Ловеч
0 voters
Втора част от анкетата, защото може само 20 опции
- Русе
- Търговище
- Видин
- Монтана
- Силистра
- Хасково
- Враца
- Пазарджик
- Сливен
- Шумен
- Габрово
- Перник
- Смолян
- Ямбол
0 voters
на колко години сте?
- над 10г - 14г
- 15г - 18г
- 19г - 22г
- Над 23г - 30г
- 31 г - 40г
- Над 41г
0 voters
Идеята ми е да е нещо повече от просто попълване на анкета всичко да става със свой думи да не е обща статистика
И аз съм против анкетите. Всеки ще си каже отделно.
Естествено, че и поотделно…
То анкетата е 2 въпроса
Sooooo хайде, племе
Introduce yourself
Нека се престраша и кажа нещо за мен
Казвам се Алекс от Пловдив на 15 години. Уча в пг по електротехника и електроника със специалност компютърна техника и технологии. Макар че не мисля да работя в тази сфера, най-много да не стане нищо и да работя като дюнерджия Занимавам се с фотография kind of хоби
. И през останалото свободно време чета книги
Това е общо взето за мен. Казах ви повече, от колкото знае Марк Зукърбърг за мен
Чудех се…ама ей ма на…
Казвам се Филип на 18 години от Гр. Шумен. Основният ми доход идва, като оператор в сървърен център … По професия съм ресторантьор… и уча в професионална гимназия по облекло и хранене. Отделно от заниманията ми тип -“свободно време което нямам” , се занимавам с рисуване и дизайн към компанията Dreamworks Animations . През свободното си време…ако имам такова играя и излъчвам на живо cs , anthem , destiny 2 , pubg и beat saber ( vr ) …и ходя по-различни евенти .
Измислих автобиографията си за Tinder…YES!
Бях правил анкета “От кой край на България сте” но тук е по-конкретно
Много време се чудех но ето ме тук. Пред вас и само за вас. Радвам се, че съм част от племето но сега малко за мен казвам се Тедо на 14 от Варна през свободното си време гледам Анимета и рисувам също играя (най-вече League of Legends).
Здравейте аз Любо на 14 години от София. Обичам автомобилните спортове. Обичам музиката - слушам основно рок и метъл, свиря на пиано и китара. Английският ми е слаб, но компенсирам малко от малко с математика. През свободното си време играя Gran Turismo Sports, свиря и излизам на разходка.