Тема за книги 📚

Това е тема в, която можем споделяме какво четем и да даваме мнения за книги.Изгледах GoT и се сетих за “Песен за огън и лед”, взех първата книга от брат ми и в момента чета това :smiley:

3 Likes

Аз в момента чета книгите от списъка за лятото, като освен тях съм си взел още 3 романа “да убиеш присмехулник” и “И страж да бди на пост”, които са взаимно свързани, а третата книга е “портретът на Дориан Грей”.
Също ако ми остане време мисля да гепя от брат ми “топ мистериите на България” да видим какво е направил чичо Слави :g47kek:

4 Likes

Аз си падам (от дете) по по-сериозни четива като “Енергийни вампири” на Албърт Дж.Бърнстайн, " Приказки за размисъл (Приказки за приспиване на деца и събуждане на възрастни)" на Хорхе Букай и пак негова “Да се обичаме с отворени очи”. На кратко всичко на тема психология, философия, наука и производни :slight_smile:

3 Likes

Ох, нищо не съм почнал от там :joy:

И аз също харесвам научния жанр, както и фентъзи

2 Likes

Тънкото изкуство да не ти пука – Марк Менсън значи това ще ти хареса ако не си го чел. Една много хубава книга която трябва скоро да препрочета :))

2 Likes

Благодаря, за препоръката :smiley:

2 Likes

Нямам нито една пропусната книга от там.
Всяка година чета всички, макар да не ми харесват особено (само някои)

1 Like

Аз обичам приключенски и фантастични книги. Преди седмица свърших серията лабиринтът, сега е опитал една не дотам известна книга Синовете на Великата мечка, том 2. Разказва се за живота на едно индианско момче и баща му, както и за техните премеждия в живота. Действията се разиграват точно по времето на построяването на големите градове в Америка и ако не се лъжа и първата презконтинентална железница, а времето между 1850 година.

2 Likes

Браво!:clap: За първи път чувам за някой, който да чете всички книги от списъка.Аз винаги пропускам това, което не ми харесва от списъка :smiley:

Един от любимите ми жанрове :smiley:

2 Likes

🤔