Компютър игри 123

Здравейте какво ще кажете за този компютър G:RIGS > Trinity | Desktop.bg - Сглоби твоята машина… Смятам него не ми се занимава за сглобявам компютър и такива работи а този ми се струва добре.

За какво мислиш да го използваш?

Само за игри затова си мисля че този ще е добре. Нещо по силно искам. Със някъв монитор 27-29 инча

Понеже компютъра като ми е със амд процесор монитора ако е n vidia g sync проблем ли ще е понеже не съм още толкова напред ссъ тези работи

Изглежда добре, мисля че цената е леко висока, но ако не ти се занимава да сглобяваш компютър, е добра опция.

1 Like

Затова изчаках и видях olx обява и се чудя между тези двата https://m.olx.bg/ad/nov-visok-klas-4k-geyming-i5-9600k-rtx-2060-16gb-ssdx2-550wat-CID632-ID7FizL.html#position=8&page=0 v… https://m.olx.bg/ad/16-yadren-s-ryzen-7-rx570-gtx1070-8gb-ram-16gb-ssd-1tb-hdd-650watt-CID632-ID81dwf.html?reason=cf … Виждам че уж е сериозен на място може се пробва и всичко затова от тук ще взема най вероятно защото dekstop и другите много пари за по малка конфигурация

Аз лично не бих купил скъп хардуер втора ръка. Знам, че има други хора във форума, които не са на това мнение, но аз лично не бих рискувал.

Събрах конфигурация в desktop, възможно най-близо до втората, която си пратил. Цената е същата и може да се спести от някои компоненти, не си струва да рискуваш с втора ръка.


Ако купуваш нещо втора ръка, гледай да е много по-евтино от цената му като ново.

Благодаря ще разгледам и готовите конфигурации във десктоп и ще пиша пак