Благотворителен стрийм

Здрасти,

На едно момче му трябват пари за имунотерапия ако имаш време може да направиш благотворителен стрийм ( аз ще донейтна 11 евро ) - https://helpkarma.com/help/nkostov

"Ники е 9-годишен третокласник в НУ “Васил Левски”, град Сливен. Умен, винаги усмихнат, приветлив и много подвижен, той се радва на щастливо детство! Ники е и прекрасен ученик! Завършва със специална грамота от неговия класен ръководител за добро поведение, възпитание, за своето добро сърце и съпричастност към другарчетата му в клас!

Един ден, по време на гоненица в междучасието, Ники си удря крачето. Заболява го, но това е обикновена синина и нищо повече. Нещо, което се случва на всички деца десетки пъти. След пет дни обаче, не само, че болката не минава, но се и засилва, а кракът се подува."

До момента €65 783 събрани от €‪492 300‬

Заболяване: Остеосарком - тумор на костите

Цел: Терапия, Имунотерапия

Благотворителния стрийм може да бъде на някоя игра и всеки който ти donate-ни през суперчат като свърши стрийма да ги donate-неш на това момче от този линк - https://helpkarma.com/help/nkostov ( не е задължително да даваш и от твой пари )

Ще съм ти адски благодарен ако направиш такъв стрийм защото по тоя начин ще помогнеш много на момчето дори и да не събереш голяма сума! :smiley:

2 Likes

Видях ти мейла и не знам дали отговорих. За жалост в следващите 1-2 седмици няма да мога да стриймвам и не знам как ще стоят нещата след това.

2 Likes

🤔