Предложения за емотикони

Изисквания:

1. Добре изрязана емотикона в PNG формат поне 200х200 пиксела.
  2. Защо мислите, че емотиконата трябва да бъде добавена?!

Ще гледам за коментари с интересни емотикони + много харесвания така, че ако искате някоя вече постната емотикона и ударете един лайк!

:jaba:

4 Likes

spy-я от team fortres 2

2 Likes

@delqn12 имаше две изисквания по темата и ти не покри нито едно от двете. :tf2derp:

4 Likes

Защото никой не я е изрязал в PNG формат с резолюция 200х200 :slight_smile:

1 Like

1 Like

Здр Готьо, Видях че във форума се споменяваше за Емотиконка за Headshot и реших да отделя няколко часа да нарисувам една. :slight_smile:

Тази е 200х200 PNG пикселна (както трябва да е).

Тази е 817х886 PNG и е векторна.
Дано ти хареса :slight_smile:

3 Likes

Иконата е супер. :smiley: Само ме притеснява да няма бяло около нея като я смачкам за Twitch и от отдолу може да напиша REKT.

1 Like

Всичко е точно, няма излишни пиксели, а ако трябват някакви по-мащабни промени я имам векторна, така че няма проблеми. Радвам се че ти харесва :slight_smile:

Проблема при повечето емоти, е че ще се ползват в резолюция 28х28 пиксела така, че реално няма смисъл да е направена толкова голяма ако я смачкаме и изглежда зле. Виж как изглежда след като я едитнах малко. Трябваше да направя кръвта да е повече за да си личи и може да я едитвам още.

Ето така изглежда след като се смачка на към 28х28

Надявам, се че няма да е проблем да я едитна още малко и тогава ще я ползвам на стрийма може би? Също ще се радвам да ми дадеш изрично съгласие в някой от коментарите, че ми разрешаваш да ползвам емотиконата в стрийма си за да избягвам проблеми в бъдещето.

4 Likes

Земи тоя коментар с изрично съгласие :smiley:

bleach
:jaba: bleach :jaba:

1 Like

hitler_PNG25

:jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba::jaba:

1 Like

@Gothika_47 Готьо може ли иконката да е 250×250 или задължително трябва да е 200×200 защото работя по една която мисля,че ще стане яка

Ако е 250х250 мога да я направя 200х200. :smiley:

@Gothika_47 защо да не е новата емотиконата Kappa_47?

@Gothika_47и да е като Kappa но ти ще си в лицето и?

То вече има така. g47Mutra

Ок (трябват ми 20 символа)

В духа на Fortnite!

Victory

pew

3 Likes

Втората ми харесва ама трябва да я разположим по-добре да взима по-голяма част. :smiley: