Синият кит - нещо тъпо и ужасно

Най-новата простотия в нета :smiley: До колкото говорят слуховете това е руска игра, при която някой ти дава 50 задачи за 50 дни, като повечето нарушават закона като побой, кражби и различни престъпления. на 49ден трябва да си нарежеш на ръката син кит а на 50-ия ден трябва да скочиш и да се самоубиеш, като при всяка изпълнена задача трябва да пращаш снимка на “Гурото”, а ако не изпълниш задачата ще те тормози в нета като качва гадни глупости за теб, приятелите ти и родителите ти, ама досега не съм чувал достоверни истини и за това предполагам че си само легенда, чиято цел е като на терористите - като правят глупости да ужасяват и плашат хората, въпреки че не мисля тук наистина да има жертви, а само хора, които щом нарушават задачите значи се сбогуват с интернет живота си, а ако ги следват се сбогуват с истинския си живот? Че кой мислещ човек би направил такава простотия?!?!?!

4 Likes

аз не я разбирам обясни

То има ли някакъв источник на тая история? Щото и 4chan правиха #cutforbieber и някакви деца се рязаха… :smiley:

3 Likes

Аз за синият кит понедолкото разбраха на 49 ден трябва да се самоубиеш ако не се самоубиеш те убиват брат кажи ми колко трябва да си тъп да са хващаш на такива шитни.Представете си за хората вързали се на тая тъпня и са рип а камо ли за семействата им.
ако някой има поне малко акъл в главата да не се занимава с този син кит

2 Likes

Хмм, звучи ми като много приятна и забавна игра, идеална за разпускане в тежките дни :kappa: :kappa: :kappa:

4 Likes

Аз до колкото разбрах след като се регистрираш в този сайт тоя педал те проследява и ти знае адреса и вс. 2 Дава ти 50 задачи като една от тях е да си режеш вените, с бръснарски нож да си нарисуваш син кит на ръката и всякакви причиняващи болка неща. 3 Ако не изпълняваш всичко ще убият родителите ти. Не знам истина ли е или лъжа но аз това съм чул. + това дето го каза че ако не им изпълниш нещата рип интернет живот това звучи Адски задръстено се едно някой 3 годишен го е писал. Как ще предпочетеш смъртта от колкото рип нет ВТФ

А има ли някой надежден източник дето дава инфо за това? Всичко дето намирам е някакви кликбейт шитни…

Явно руските хронични алкохолици са свършили антифриза, кваса и водката…

1 Like