Аз искам да се разви много добре
Не знам. Аз лично се радвам, че вече сайтове и компании почват да взимат youtuberите и стриймърите на сериозно. Кефи ме като видя, че някой макар и малък стриймър си има партьори.
За евентите също гледам, че с времето стават все по-добри, но понякога ми е тъжно, че има мега лъскави евенти, но няма кой да ги посещава. Всички се хайпват а никой не идва, но поне се виждам с много фенове там.
прав си един бг ютубър на найфпаувейдар има 1000 съба има партниорство с някаф сайт за игри
Според мен бг гейминга го очаква светло бъдеще, но има много хляб да изядем докато стигнем нивото на event-ите в западна и северна Европа
Ами аз още виждам неща като: “играта е супер яка но няма да дам 15 Евро за да я купя” което е тъпо според мен като се купува една игра се подкрепя компанията която я е направила
да и аз искам да си купувам ама живей в такава държава където не позволява да си позволи всеки да си ги купува
Има много малко държави където всеки може да си позволи да си купи игра…
И това го има но ми го казва човек с iPhone смисъл тф и нямам предвид за тези скъпи игри а и за онези до по 5 евра
В предния пост каза 15 евро я се уточни малко
:D. Но да съгласен съм, че трябва да си копуваме игрите за да подкрепяме разработчиците, но дори аз не си ги копувам преди да ги намалят в стийм. Такава е реалността
.
Е пак и аз си купувам при намаления и g2a е най добрия сайт там винаги са много по евтини от стийм
А тва с 15 Евро и 2 Евро имам предвид че 15 Евро не са малко но дори не им се дават 2 Евро
G2A продават крадени ключове и вредят на разработчиците.
Аз мислех че взимат много ключове от steam sale благодаря че го обясни