Обжалване на банове от Twitch, Discord, Facebook и т.н


#1

cj169

Ей ти? Да ти! Някой случайно да те е баннал “без причина” след като си нарушил правилата на стрийма или Discorda ми множество пъти?

Напсувал си мод на лично и си изял BANана? Спамил си покани във Fortnite като психопат по време на стрийма и си усетил удара на Block бутона?

Ето, че тази тема е за теб и можеш да да обжалваш бановете си тъй като близо 99% от хората, които биват баннати просто си мълчат или ме псуват на лично и никога не се опитват да обжалват бана си.

Иначе всичко е просто. Пишете къде ви е бана, как ви е ника и обяснявате как брат ви е седнал на компютъра ви и затова сте спамили скамерски линкове навсякъде!

Ако познавате някой, които е изял бан и иска да му бъде махнат му пратете тази тема.


#2

Нямам какво да кажа, но ми се гледат оправдания, така че обжалвайте бре! :smiley: :smiley: :smiley:


#7

ТАЗИ ТЕМА Е САМО ЗА ОБЖЛАВНАНЕ НА БАНОВЕ НЕ ЗА ЛАФЧЕ!


#8

готик беше ме баннал много отдавна и реших да ти събна може ли да ме ънбанеш моля


#9

Само да си заредя кристалната топка и да ти разбера ника в Twitch
618x512


#10

Извинявам се за това което съм направил или съм написал ,ако съм убидил някои или съм го наранил по някакъкъв начин се извинявам .От сега нататък обещавам да спазвам правилата. Не знам защо съм баннат но се извинявам за поведението ми в Twitch .


#12

Извинявам се за това което съм направил.


#13

Бях прочел нещо грешно, за това си изтрих поста :smiley:
Моя грешка :slight_smile: :wink:


#14

Здр Готьо аз съм shadowmisho в Twitch ( в дискорд Misho4eto_BG#8381) получих бан преди окло 3 месеца, защото пратих линк и ме банаха. Може ли да ме унбанеш (или някой от модераторите,админите),ако може?П.п няма да се пофтори.


#15

Името ми в Twitch e thekingofmustaches


#16

За скамерски линкове в Discord няма да махам банове. На 10 места пише, че ако някой ги постне ще получи ПЕРМА бан.

Няма те в нито един от логовете. Нито си писал нито си бил банван.


#19

Готик замислих се че може да си ме баннал когато съм бил със стария си акалнт : alex800kill


#20

Ти от къде си проверил логовете, че ми е интересно, щот аз търся от къде да проверя на някой друг чат където съм модератор, ама не намирам, а от чатитио не ми дава?


#21

От логовете на Chatty.


#22

Готика пише ми че съм баннат и се опитвам да се свържя с теб от дни за моляте и ти все ме игнорираш името ми е TheKingOFMustaches ili alex800kill aко не е някое от тях ми кажи извинявам се че много спамя и пиша глупости


#23

Ок сори за изгубеното време


#24

alex800kill го няма в нито един от логовете ми. Реално не е писал никога в чата докато съм бил на живо.


#26

@Gothika_47 Нямам никва идея защо не ме намираш в логовете като аз постояно когато ти трябваше помощ и когато четеше чата. Сигорно ще кажеш че не съм баннат (или сигорно няма да го кажеш). Извинявай че те занимавам от толкова много време но наистина искам да пиша в чата ти но ми пише че съм “You are currently banned from this channel.” и нямам никва идея какво става. Иначе всичките имена които съм имал са alex800kill, TheKingOFMustaches, или , thekingofmustaches, alex800kill. alex80kill други не знам извинявай за изхабеното време.


#27

Как да те ънбанна като не си знаеш ника? :smiley:

[15:44] Trying to unban alex800kill…
[15:44] [Info] Invalid username: alex800kill


#28

сегашния ми е TheKingOFMustaches в Twitch
ако ти пратя линк за Twitch за да ми видиш ника дали е тои защото като отворя настройте на профила в Twitch ми е TheKingOFMustaches като име което всички виждат и същото но само с малки букви име. А пък alex800kill ми е стария ник до колкото знам.И пак се извинявам че те занимавам постояно.