Как да събнем в Twitch с WebMoney?

Знам, че доста от вас искат да събнат на любимия си стриймър, но нямат карта. И може би сте забелязали, че има и други методи за плащане, освен с карта. Сега ще ви споделя за един от тях който е възможно най-лесен, а именно плащането с WebMoney :money_mouth:

Ето как става:

1. Трябва да създадете акаунт в WebMoney. Това става много лесно от сайта или мобилното приложение. Единственото което трябва да дадете е вашият телефонен номер.

2. След като вече имате регистрация трябва да създадете WMZ портмоне.
Тази снимка би трябвало да ви помогне.

3. След като вече всичко е готово трябва да излезете от у вас и да потърсите Cashterminal. Това са едни червени платежни терминали които го има в почти всеки град

Ако не знаете къде в вашият град има такива терминали може да видите от този линк: https://www.cashterminal.eu/places.php

4. След като вече сте пред терминала отивате в раздела ‘‘Бързи кредити’’ (не съм сигурен дали това в точното му име, но вие ще се ориентирате) и намирате WebMoney.

5. Като цъкнете на WebMoney ще ви попита какво е портмонето ви WMZ или WME, избирате WMZ. След това ще ви иска номера на портмонето, него получавате при създаването му. Ще го видите изписано над сумата пари която имате (Обикновено започва с ‘‘Z’’ и е 12 цифрен)

6. После пускате пари в терминала.
На екрана или на самия Cashterminal ще ви бъде обяснено къде да пуснете парите.

7. След около 2-3 минути ще получите известие (ако имате приложението на телефона), че парите ви са преведени.

8. Избирате човека на който искате да събнете и цената на съба.

9. Като ви отведе в страницата за плащане трябва да натиснете на ‘‘Show More Methods’’ и да потърсите WebMoney.

10. Сега изберете ВТОРИЯ или ТРЕТИЯ вариант. Разлика между тях е, че в едно пишете телефонния си номер, а в другото WMID.

11. След като сте попълнили информацията може да натиснете бутона '‘Pay Now’'и след 1-2 мин. ще ви излезе съобщение от което трябва да потвърдите покупката.

12. ЧЕСТИТО ВЕЧЕ СТЕ СЪБ НА ЛЮБИМИЯ ВИ СТРИЙМЪР. :kappa10000::jaba:

Освен това искам да кажа, че съба с WebMoney излиза около 13-14лв. Аз лично си вкарвам по 14 лв и ми остават някакви центове които се трупат и после ги донейтвам. Също може да ползвате WebMoney и за други покупки. Аз съм виждал доста сайтове да предлагат WebMoney като опция за плащане, дори може да си купувате и игри от Steam.
Може и да донейтнете посредством WebMoney. :kappa:

Ако имате въпроси може да ги зададете под темата.:darkbro:

5 Likes

Уау. Това си е направо обир. :smiley:

1 Like

Аз нямам проблем с това. Пък и не е точно 14 и остават някакви центове които донейтвам. :DDD

1 Like

Да бе ама то по-добре да ги донейтнеш или да ги пуснеш през Patreon, защото иначе половината ти пари ги гепят Twitch и WebMoney.