Как да се развия в Twitch

Здравейте от няколко дена започнах да стриймвам в Twtch. И тук идва проблемът един приятел с около 230 Followera ме хостна, но ме гледат 1 до 2 човека. Стриймвам Fortnite. Въпроса ми е как да се развия по бързо. Благодаря предварително

Ами аз стриймвам от година и нещо, обаче нямам много последователи и ме гледат по 3,4 човека и според мен по старите канали е по-трудно да се развият, от колкото новите, понеже имам чувството че когато започнах да стриймвам, туич не беше много известен в БГ… Тва е моята логика… Но според мен е ок да играеш това което искаш

Мерси много. Лека полека ще се опитам да се развия.

Просто стриймвай :slight_smile:

А някакъв съвет може ли да ми дадете, по бързо да се развия, поне да имам по 3 4 човека. Мерси

Clickbait-вай хората са тъпи и вярват на всичко :joy::joy::joy:

24-часов drunk stream :kappa:

2 Likes

Бърз начин няма приятел :slight_smile: стриймваш повече часове ,повече хора ще ти видят стрийма :slight_smile:

1 Like

Не знам, защо толкова много от вас очакват да си направят канал в Youtube/Twitch и след един месец вече да вадят по няколко милиона гледания. Надявам, се че разбирате, че за да ви гледа някой трябва първо да ви открие а това ще стане трудно като сте на 30ти ред в Twitch или клиповете ви са на 40та страница в Youtube. Аз стриймвах ГОДИНИ преди да събера и 100 гледания, но имайте на ум, че дори тогава правих клипове насочени към по-голяма аудитория. Геймплей, който повече хора биха гледали, монтажи от сървъри на TF2, които споделях с хората в самия сървър, уроци, които биха помогнали на много хора и т.н.

Не можеш да се развиеш бързо. Има хора, които почват да правят нещо наистина яко различно, уникално и имат късмета каналите им да избухнат, но за всеки един от тях има по няколко хиляди, които си седят на 0.

Вижте каналите, които се развиха само то Clash Royale. Има канали с 2,5 МИЛИОНА съба, които в момета правят по-малко гледания от мен на видео.

Проблема на много от вас, е че гледате високите цифри и се целите в тях и когато не постигнете целите си това е изключително демотивиращо, но не разбирате, че когато аз лично започнах не се целих в милион гледания а по-скоро на НЯКАКАКВИ гледания и хора, които реално да харесат това, което съм споделил с тях. Споделях забавни моменти, защото исках да бъдат видяни от повече хора не за да стана известен или да фармя гледания.

Ще ви дам една статия, която перфектно писва първите ми няколко години в Twitch/Youtube и как с години може да стриймвате и да си говорите сами докато в чата ви няма никого.

3 Likes

Полезна статия, брато ще я чекна отговаря и на моят въпрос, така че благодаря на автора на темата… :smiley:

Има само два начини според мен за да ти се развие стрийм. Ако някой знае повече може да сподели:

  1. Стриймвай редовно(смс всеки ден ако имаш възможност или по няколко дни в седмицата)
  2. Проучи добре как стоят нещата с маркетинга в социалните мрежи и почни да се рекламиташ в Facebook, Instagram и т.н.

🤔