Как да си сменим името в Twitch?


Преди буквално няколко часа в Twitch вече е възможно да си сменим името и не не говоря за имената с китайски/японски/корейски символи. Ако сте в Twitch от някакво време може и да сте разбрали, че да си смените името до сега беше невъзможно.

Ако сега влезете в настройките на профила си, които може да намерите когато цъкнете профилната си снимка и символа за настройки.

Или ако влезете в този линк: Twitch

Когато сте влезли в настройките ще видите графата Profile Settings или Настройки на Профила.
Първо ще забележите имейла ви, който трябва задължително да е потвърден. Ако вашият не е ще имате едно лилаво копче “Потвърди” или “Verify”. Aко нямате такова копче значи вашия имейл е потвърден. Имейла ви трябва да е потвърден за да си смените името.

Ще забележите “Username”
Username и Display Name са РАЗЛИЧНИ НЕЩА!
Display Name ви позволяваше от доста време преди да си смените capitalization-а на името, тоест, може да си сменяте само буквите, да бъдат главни или малки. За други промени в Display името не знам да има, освен имената с китайски символи.

НО! Ако искате да си смените името като цяло ще може да го направите чрез “Edit” бутона който се намира до username -a ви.

В ''Edit" бутона се намира това:

Тук Twitch ви питат дали наистина искате да си смените сегашното име. Тук трябва да внимавате много! Хората които ви познават ще ви виждат с новото ви име и ако сте стриймър все едно се местите в нов канал, не знам дали ако сте партниран ще ви изчезне SUBSCRIBE бутона.

##Плюсове и минуси

###Плюсове:

  1. Смяната на името ви.
  2. Ако сте били модератор някъде ще си останете модератор ако сте били subscriber на някого не мисля че ще ви изчезне. Не съм пробвал, но НЕ рискувайте.

###Минуси:
Минусите са доста особено за хора които имат големи статистики из чатовете като мен. :frowning:

  1. Хората ще трябва да ви разпознават с новото ви име, очевидно.

  2. Точките ви, часовете ви и ранк ще останат със старото ви име, а новото ви име ще започне да събира точки и часове на ново. За това не рискувайте особено ако държите рекорди за най-много часове в стрийм като мен. :smiley:

  3. Ако случайно знаете сайта за статистики, който изписва колко съобщения сте писали в чата, ако си смените името сайта ще започне да брои от начало за новото ви име. Chat Stats

  4. Aко сте стриймър все едно се местите в нов канал, но разбира се запазвате Follower-ите си и всички други неща.

Със сигурност има още минуси, които още не сме открили. Ако случайно вие откриете други плюсове или минуси, запишете ги като reply на този пост и може да ги добавя в темата.

####Може да си смените името отново след 60 дни!

2 Likes