Проблем с външния ми хард диск или по точно: Unknown USB Device (Device descriptor request failed) или още по-точно USB is Not Recognized

Добър ден, имам проблем с моя външен хард диск
USB слота ми се октачи и трябваше да го дам на ремонт но след като ми го върнаха когато го свързах към моя компютър ми изписа USB Device Is Not Recognized а в Device Manager ми пише Unknown USB Device (Device descriptor request failed)
Пробвах всичко като актуализациране,изтриване, махане на батерията на лаптопа ми и да изтича захранването но нищо не става винаги стои така.
Моля да ми помогнете със справянето на този проблем.

1 Like

Можеш ли да пробваш хард диска, дали рабони на други компютри?

2 Likes

И на други компютри е същото

1 Like

Значи не са го ремонтирали добре.
Не знам къде си го дал и какво са му правили, но явно продължава да не работи.

4 Likes

Хмм ясно
Благодаря за бързия отговор

1 Like

Хора, опитайте се да пишете по-кратки заглвия.Да, трябва да се разбира за какво става въпрос в темата,но няма смисъл да ми излиза 6 реда заглавие на телефона(или 4 на компютъра).
едит: за това говоря (от компютър)
image
пример: [Проблем с външния хард диск]
което е достатъчно,няма да има смисъл ако напишеш само “Проблем”
Не искам с нищо да те обидя или засегна,отнася се за всеки.
В случаят пича е писал доста като описание на проблема, но има теми, които са буквално 10 реда заглавие и в описанието написали “здр”.
сега няма смисъл да редактираш заглавето, просто когато създаваш някоя друга тема се опитай да напишеш по-кратко но ясно заглавие.
надвам се да не съм те отекчил :smiley:
относно проблемът ти +1 за @bumtras :slightly_smiling_face:

1 Like

Добре просто исках да напиша подробно за какво става въпрос

1 Like

Макар в името ти да пише retard, по-скоро е насочено към другите ретарди дето пишат по 20 реда заглвие :grin:
Виждам че си нов, което е супер.
Затова няма проблем :smiley:
Надявам се форумът да ти харесва :slightly_smiling_face:

1 Like

Заглавието е много по-добре така от колкото “проблем с хард диск” търсачката на сайта ще го хваща и ако някой го напише в гугъл може да намери темата.

Иначе към @JustRetard какъв ти е модела на хард диска? И аз мисля, че не са го правили както трябва щом от тогава дава проблем. Също хардисковете са доста крехки, при мен един малък въшнен падна от 20 см и напълно умря с всичките ми Wii игри и сейвове. :g47sad:

1 Like

Everyone, press F in the chat!
F

1 Like