Проблем с VoiceMeeter

Здрваейте, Имам проблем с VoiceMeeter Прецкава ми качеството на Микрофона. Моят е BM-800. Без VoiceMeeter Звучи Добре но пусна ли го през VoiceMeeter Става Траш без никакви Филтри. Ако може да ми Помогнете :slight_smile:

Преместих темата в “хардуер и софтуер проблеми и решения” ,че беше в общи приказки и искам да попитам останалите админи нали в тази категория трябва да е тази тема?Иначе си нямам представа за проблема ти.

1 Like

И аз ползвам BM 800, при това съм ползвал повече от един. Проблемът ти няма просто решение, комплексен е. Забелязал съм, че качеството на микрофона зависи от няколко неща- звукова карта, допълнителни програми и самият него. Трябва всеки от различните компоненти да работи добре с останалите. Това е при всички така наречени “китайски боклуци”. Първият ми микрофон работеше добре с външната звукова карта, която бях купил, а със VoiceMeeter направо ставаше прекрасно. Вторият обаче работеше прекрасно само с картата, но без програмата. Тази карта се счупи и смених няколко, които бяха зле. В крайна сметка завърших с някаква доста хубава, която дори на пипане се усеща качествено и с нея е супер. Но VoiceMeeter не помага каквито и настройки да правя. Не знам дали ползваш някаква звукова карта, без значение дали външна или вътрешна, или някакъв вид миксер, но пробвай да смениш няколко такива докато намериш хубава, която да си пасва и с микрофончето. Пробвай ако искаш и да поразпипаш настройките на програмата. Но според мен след като говорим за такъв тип техника проблемът е по-скоро хардуерен. Това е картата, която ползвам аз, но лошото е, че различните карти работят различно с различните микрофони. А ако и картата е китайска може дори два еднакви модела карти да работят по различен начин с различните микрофони, просто защото китайците ги правят на шано. Пожелавам късмет, дано съм помогнал! :blush: :blush:

3 Likes

Аз си намерих звукова карта но не е от нея с всички микрофони Който имам Звукът от VoiceMeeter-а е Мн Шит . Звуковата карта е перфектна смених 3 или 4 но тая става. Според мен проблема е Софтуерен. Иначе микрофона се чува добре но ми харесваше повече с VoiceMeeter докато не прейнсталирах компа. Но мерси за Отговора господий СкайманБг аз ти гледам клиповете

Пробвай adobe audition

🤔