Как да увеличим vram-а на вградената ни видео карта?

Здравейте, днес се опитах да увелича паметта, с която работи моята видео карта а именно radeon rx vega 11 graphics,но след като го направих изобщо не ми излезна, че съм я променил и дори нямаше разлика във fps-а. Моля ви ако някой знае как да го оправя да пише под този пост.

Запамети ли настройките като излизаше от BIOS (става с F10 на повечето дъна)? Също как гледаш колко VRAM имаш?

btw преместих темата в " Хардуер и софтуер проблеми и решения", това не е гайд или туториал.

За да видя колко vram имам отивам на advanced display settings или отивам в task manager-а на gpu. И все пак благодаря за съвета с F10 ще го пробвам утре и ще пиша ако стане.

Не стана. След като промених vram-а цъкнах F10 и излезнах от bios-а и ми пише отново 256mb.

Модел на дъното?

Gygabyte A320M-S2H

Колко RAM имаш?

4gb ram на 2666mhz

Това може да е проблема! Пробвай да го сложиш да 1 GB или 512 MB. Дори и да успееш да го сложиш на 2 GB, ще ти останат само 2 GB RAM, което едва ли ще свърши работа. Наистина ти препоръчвам да вземеш още 4 GB, колкото се може по-скоро. С 4 GB RAM през 2018 си за никъде!