как да го оправя наскоро ми преинсталираха луиндолс но трябваше да е 64 битов смених това в настройките, ореинсталирах играта наколко пъти и нищо.Смениха ми и хард диска от 350гб на 100гб
Опитахсе да си изпрося едно 500гб SSD от мама и тати но тати го изнамери и свърши
Не знам как да ти помогна.Но изчакай до следващия ъпдейт на играта ,ъпдейтни я и може да се пусне.Преди време имах подобен случай с една игра от steam ,но след като се ъпдейтна steam се оправи.
Честно казано,не мога да ти помогна за този проблем.
Но пък мога да ти помогна за друг проблем.
като не си сигурен как се пише на български,го напиши на английски.Няма да те изядем!
edit: понеже си сравнително нов,от моливчето под всеки твой пост,можеш да го редактираш.
Това поне при мен се получава при следните обстоятелства:
Интернет доставчикът ми има напомнящо съобщение, за когато не си си платил интернета и/или остават няколко дни до спирането му. По принцим се появява когато отворя google и се опитам да вляза в някой сайт. Ако преди това съм пробвал да пусна играта и не съм потвърдил напомнянето от доставчика ми изписва същото в Warframe. Когато потвърдя, че знам за изтичащия платен срок и рестартирам играта, вече всичко си е на ред.