Защо не мога да включа Warframe?

Зравейте мили квадратчета . Всеки път когато се опитам да вляза в играта ми излиза това

как да го оправя наскоро ми преинсталираха луиндолс но трябваше да е 64 битов смених това в настройките, ореинсталирах играта наколко пъти и нищо.Смениха ми и хард диска от 350гб на 100гб
Опитахсе да си изпрося едно 500гб SSD от мама и тати но тати го изнамери и свърши

2 Likes

Не знам как да ти помогна.Но изчакай до следващия ъпдейт на играта ,ъпдейтни я и може да се пусне.Преди време имах подобен случай с една игра от steam ,но след като се ъпдейтна steam се оправи.

2 Likes

Честно казано,не мога да ти помогна за този проблем.
Но пък мога да ти помогна за друг проблем. :smiley:
като не си сигурен как се пише на български,го напиши на английски.Няма да те изядем!

edit: понеже си сравнително нов,от моливчето под всеки твой пост,можеш да го редактираш. edit

2 Likes

Също искам да добавя към поста на колегата ,@Alex47 че има доста полезни туториали във форума и други важни теми за новите.Тук съм подбрал някои линкове към полезни теми:
ТУТОРИАЛИ
1.Как да пишем със spoiler текст във форума
2.Шрифтове във Форума
3.Как са прави анкета във форума?
4.Как да пишем лични съобщения в форума?
ВАЖНИ ТЕМИ!:
1.Как се използва Google Search?
2.Добре дошли във Форума! Правила и информация
3.Как да си предпазим акаунта в форума?
4.About the Предложения по сайта category
Някви други теми:
1.ТЕСТ тема до 2000 поста! мемета, тестове на неща и чорапите на HeavenBUL!
2.Музикалния плейлист на форума - VoodooHeadsTV Radio
3.Дискусия относно анимета
4.За чалганизацията н

1 Like

Пробвал ли си пълен прейнстал и след това инстал? :smiley:

1 Like

Това поне при мен се получава при следните обстоятелства:

Интернет доставчикът ми има напомнящо съобщение, за когато не си си платил интернета и/или остават няколко дни до спирането му. По принцим се появява когато отворя google и се опитам да вляза в някой сайт. Ако преди това съм пробвал да пусна играта и не съм потвърдил напомнянето от доставчика ми изписва същото в Warframe. Когато потвърдя, че знам за изтичащия платен срок и рестартирам играта, вече всичко си е на ред. :slight_smile:

1 Like

изтрих и пак я инсталирах

1 Like

И бачка ли?

1 Like