Мнения за Windows 10

В момента съм с windows 7 и се чудех дали трябва да го ъпгрейдна до десятката. Ако вие сте на windows 10, бихте ли ми казали мнението си, плюсове, минуси и тн.?

По-лек, по-лесен за ползване поддържа повечето шитни без проблем. Проблеми не съм имал въпреки, че в нета супер много хора реват, че се ъпдейтвал сам и ти рескал компа ама при мен това никога не е ставало. :slight_smile:

5 Likes

И аз съм на същото мнение като @Gothika_47 всички реват за този прословут Update… аз лично не съм имал проблем до сега

2 Likes

До колкото си спомням, преди говореха за windows 10, че събирал много твоя лична информация, това мит ли е?

За жалост не е мит но можеш да намалиш събирането на тези данни от настройките.

1 Like

Според мен windows 10 и 8 са опит на Microsoft да направят по-лека операционна система.Което има и предимства,но постоянно се актуализира ,което е минус за потребителите,които го използват рядко.
Аз лично мисля,че windows 7 и windows XP са одачна опция,но не разбирам, защо спряха приставките на XP,но това си е тяхно решение.( Това е лично мнение) :slight_smile:

1 Like

Едно от предимствата на 10-та е ако си на лаптоп ти тегли драйверите автоматично.

1 Like

Аз нямам пряк сблъсък с windows 10, но съм с 8.1 и съм много доволен.Но баща ми е с 10 и няма проблеми, а го ползва ежедневно и у дома и в офиса за всякакви неща.

1 Like

@venelin03 Аз лично нямам проблеми с него и на мен ми много по лесен удобен и както @Gothika_47 каза:

2 Likes

След излизането на windows 10 вече няма да има други windows-и. това значи че всички update-и на microsoft за windows ще бъдат за windows 10 тоест windows 10 ще се развива когато другите windwos-и събират прах. windows 10 най доброто нещо, което можеш да имаш като OS. :wink:

1 Like

are_you_sure_about_that

1 Like

:D: да ле “Поста тряя да е 20 шитни”

🤔