Windows 7 Ultimate

Някой знае ли как да избера os в замунда(или някъде другаде) без простотиите които вкарват в нея. Гледах че в другите теми всички препоръчвате 10ката, ама разликата в игрите е от 5 до 10 фпс, а аз съм без видео карта и това си е много. Също така, въобще не знам как се инсталира windows и ако може някакъв tutorial да ми предоставите ще бъде супер. И ако може някой да ми разясни как точно трябва да активирам програмата която служи като код за самата os. Благодаря предварително!

Сваляй Win10. Седмицата е стара, не я пачват толкова много и не е оптимизирана за много от новия хардуер. Може да си го свалиш от сайта на Microsoft и така ще си сигурен, че не е “пипан”. За инсталацията има уроци в нета реално просто инсталираш ISOто на една голяма флашка, буташ я в компа и избираш компютъра ти да BOOTва през нея и БУМ имаш инсталация. Уроци в нета има хиляди.

За активатора вече става сложно. В замунда има няколко различни и просто ги сваляш и цъкаш едно копче, НО вече ти трябв да вярваш, че този дето е написал активатора не е сложил нещо съмнително в него. :slight_smile:

2 Likes

Активатор за Windows 7/8/10 и Microtsoft Office:
http://kmspico10.com/
:wink:

4 Likes

След малко ще го ползвам, ама ако заради тебе трябва да преинсталирам всичко отначало, ще те намеря и ще те бия със хард диска :kissing: :heart: #kappa #nohomo

Не е нужно да ми благодариш :slight_smile: :heart: :cucumber::sweat_drops: #nohomo

2 Likes

Пича иска линк за Winodws 7, не за 10 :wink: Спрете да го препоръчвате на всеки който пише тук за windows 7. Какъв е тоя форум дето уш трябва да помага на хората а като търся някой да даде линк за Windows 7 почват да ми говорят за 10 и как бил по добър.

2 Likes

Представи си, че някой го боли гърлото и ти поиска бонбона лукче, за да му мине!
Какво би му дал, бонбона или истинско лекарство за гърло??? :thinking:

3 Likes

Ужасно сравнение! щом пича си иска Windows 7 значи него, не е толкова зле, аз лично го позлвам от години :wink:

2 Likes

Имаш ли фб, да те питам някой неща, защото тук всичко става много бавно.

1 Like

И аз ползвам Win Xp от много години, но не мисля, че е подходящ за новия ми компютър. :wink:

А и за неговия компютър, май няма драйвъри за Win 7, така че…:thinking:

1 Like

🤔