Качествен windows 7

Здравейте! Искам да ви попитам от къде мога да си изтегля Windows 7 ultimate x64 който да не е напълнен с разни глуости, като някакви злонамерени софтуери защото в замунда само боклуци. Искам да ви попитам дали е по добре да си изтегля версия на която не са слагани актуализацийте смисъл untouched и има ли смисъл да го обновявам ?

Най-добре си изтегли Windows 10 от сайта Microsoft. :wink:

3 Likes

Дааш ми 10 кинта по пейпал и ти пращам оригинален iso файл от диска ми. Мога и снимка на диска да ти пратя… Kappa (базикам се, но наистина имам оригиналeн Windows 7).
Та… от много места можеш да си вземеш iso файлове. Не ти препоръчвам от сайтове като g2a и т.н. понеже са крадени от заминали компове. Не всички iso-та от замунда са насрани. Ще разгледам утре и ще ти пратя някой линк и да си прецениш, но имай предвид че може исото фа не е насрано, но самия кракер на уиндоуса може да го насере, така че…

Това е най-добрия отговор.

2 Likes

аз лично имах много проблеми с windows 10 всеки месец лаптопа ми се заключваше и го карахме на ремонт накрая ми писна и отидох на windows 7 и съм доволна !!!:grin:

Струва ми се проблема не е бил в Windows-а, а в задклавиатурното устройство.
Знам, че Windows не е цвете за мирисане, но от какъв зор ще се заключва.
И въоще какво значи “заключва”, просто си въвеждаш паролата и се отключва? :thinking:

не мога да го обясня май не беше заключване беше друго но просто сега не мога да се сетя но имах проблеми с Windows 10:joy::joy::joy:Ако се сетя какъв беше проблема ще пиша :grinning:

Ако Windowsа ви се “заключва сам” по-добре спрете да сваляте съмнителни неща от нета. :smiley:
Също Win10 си е по-добър от 7цата много… :slight_smile:

2 Likes

Да прав си не се бях замисляла какво свалям ! По нататък може пак да мина към Windows10 !:flushed::grinning: