World of warcarft private server-и

Знам, че не много то вас играят така добре познатата ни на всички WoW, но за тази малка част от community-то, които я играят или обмислят да започнат реших да направя възможно най-опростената тема на света, в която да линк-на дадени private server-и и да ви кажа дали си струва да играете в тях.
Темата ще съдържа двата expansion-а, които съм играл:

  1. WoW Wrath of the lich king
    Тук няма спор най-добрият ( според мен ) сървър е именно Warmane.Wotlk expansion-ът там има общо 3 сървъра Icecrown, Lordaeron и Blackrock. Lordaeron сървърът има постоянен player pool от 3000 играчи xp rate-ът е х1 .Icecrown има постоянен player pool от около 6000 играчи, а в пикове часове достига до 13 000. Проблемът идва там, че в пиковите часове може да очаквате queue от приблизително 2 до 3 часа. Сървърът ( Icecrown) е x8 xp rate, което ви осигурява бърз 80 левел. Blackrock е Instant 80 level + gear специално пригоден за pvp, player pool-ът е не повече от 500-600, а в пикове часове достига до 1000. Няма да останете разочаровани от server staff-а и времето прекарано там ще си заслужава.

Screenshot_1
2) WoW Legion
Тук моят избор е Freakz играл съм и в Firestorm, но там има проблеми с изтеглянето на играта понеже се тегли докато играете. Freakz държи 2 сървъра на Legion: Felsong и PTR ( public test realm за 7.3.5 ) Съвърът Felsong предоставя бързо достигане до така заветния 110 левел с неговия xp rate x10 до левел 90, х5 от левел 90-100 и х3 от левел 100-110. Player pool-ът се състои от 2000-2500 активни играчи като в пикове часове достигнат до 5000-5500. Въпреки не толкова големият брой на играчи сървърът се чувства жив и ah ( auction house-а) е пълен с transmog и late game gear. Също много важжо е да спомена, че staff-a и owner-ире слушат community-то и постоянно правят bug fix-ове и най-различни раздавания.

Надявам се този “guide” да ви е бил полезен. Благодаря на тези, които са го прочели до края ако имате въпроси питайте ако проявите желание мога да направя още “guide-ове” в отношение как да правите gold и тн. Предварително се извинявам за всички както правописни така и пунктуационни грешки.

Линкове за сайтовете:
Legion- https://www.wow-freakz.com/
Wotlk- https://www.warmane.com/

4 Likes