YouTube игри/поредици?

Здравейте пичове!
Имам един въпрос към вас. Ще карам директно- аз съм нов YouTuber. От много години ми е мечта да се занимавам с товаи най-накрая имам възможност да го правя (не съм на 12 вече :smiley: :smiley: ), но съм изправен пред затруднение. Не знам кои игри ще се гледат ако започна да снимам на тях, а все пак като имам само 80 абоната няма как да се надявам, че всияко ше се гледа. Та въпросът ми е- кои игри бихте гледали в YouTube? Мисля, че темата ще е от полза и на други пичаги в моето положение. Мерси за отделеното време и за отговорите!
Бай бай!

4 Likes

Не съм много компетентен по темата, понеже не правя gaming видеа, но мисля, че повечето ютюбъри биха ти казали да играеш това, което на тебе ти е интересно. Ако искаш да играеш някоя игра, само защото ще се гледа много, виж най-гледаните игри в Twitch или youtube (ако някаде има такава статистика) и играй тях.
Успех! :slight_smile:

2 Likes

Благодаря! Иначе аз вече го правя, като записвам The Binding of Isaac, която не е много гледна в България. Естествено, че няма как да играя нещо, което не ми е интересно, но щом дадена игра се харесва н други хора, то би трябвало и на мен да ми хареса. Пък и имам нужда от разнообразие, не може да въртя само 2 игри! :joy::joy:

1 Like

Пичагата коментирал преди мене е прав,че е добре да правиш това,което ти харесва.Но ако искаш много гледания аз ще те съветвам като излезе някоя
нова игра примерно GTA 6 (за която има да чакаме с години) или на Fifa 18 може да се хареса.

1 Like

Не искам просто много гледания, искам да цъкам още някаква игра в канала ми и да има смисъл да го правя, не само аз да си я гледам :smiley: :smiley:

1 Like

Ако искаш започни поредица на overwatch и кои ти е канала

3 Likes

Това е много относително. Аз гледам различни хора поради различни причини. Някой защото играят само една игра и са мега добри на нея, други, защото играят игри, от които се интересувам а има и такива, които просто са ми забавни като личности и бих гледал каквото и да играят просто, защото са много chill.

Иначе @skymanBG то винаги като започваш качваш клипове и те не се гледат. :smiley:

2 Likes

Много искам Overwatch, Ама в момента няма пари :joy::joy: иначе това ми е канала: https://www.youtube.com/user/SkyManBGProductions

1 Like

Естествено, че началото винаги е трудно, не съм си представял друго! :joy::joy:

1 Like

Абонирах се за теб XD

1 Like

предлагам ти субнотика. Тя е супер забавна

1 Like

Абонирах се :kappa10000:

1 Like

Мерси :blush: :blush:

2 Likes

Аз лично харесвам роугллайк игри и по динамични шуултъри(накратко на каквото снима gothika_47). Пробвай данни не си както останалите прави нетрадиционни неща ксто Venata. Друго което мога да ти кажа е че топ видеата също на пуследък са много гледани.
Надявам се да съм бил полезен.

2 Likes

Пробвай да не си като останалите

Прави неща като Вената

Прави и топ видеа

Последно де НЕ Е като останалите или да прави като останалите :thinking:
:lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul: :lul:

2 Likes

@bumtras прав си за последното а за правописните грешки имам някакъв авто коректор който пише на незнам какъв език. Дори това трябваше да го коригирам три пъти заради него. Какда го изключа?

1 Like

🤔