Развитието на YouTube канали ?!

Абонат за абонат както по-викано “Съб за съб” помага ли за развитието на един YouTube канал? Преди качвах клипове на различни игри с добро качество и ги обработвах и не ми се вдигаха абонатите и гледанията. И като започнах да правя съб за съб ме гледаха повече хора и получавах повече коментари и харесвания. Знам че това не е от най-хубавите начини да си развие някой един канал но има ефект, за това искам и вие да си споделите и вашето мнение.

Страхотно е!
Алгоритъма на ютуб вижда, че имаш 1000 човека и те гледат само 10 и си казва “този канал прави добро съдържание ще го препоръчам”.
Също ще е яко ако някой погледне от вън и види канал със супер много абонати, но малко гледания и ще си каже “тоя пич 100% няма купени абонати”.

Ако не сте усетили, сарказма горе не знам какво да ви кажа. Абонатите са напълно безполезни освен ако не искат да гледат съдържанието ви. Ако искате просто висока цифричка може да си купите от някой саит и да се кефите, че имате 5000 абоната.

Също аз както и много други директно ви слагаме бан в коментарите ако видим, че спамите подобни простотии. Аз лично всеки ден препалвам към 5-10 човека, защото ми правят коментарите на леш.

6 Likes

Да, така е но друг начин да вдигне някой абонати след 2019 година няма за нас с малките канали щот големите канали като Ти, TheClashers, Venata и други не са започнали да снимат 2018-19 година а 2015-2016 година а тогава нямаше толкова YouTube канали в България който да правят добро съдържание. И така YouTube ви препоръчваше на други хора повече (поне според мен е било така). Не казвам че Вие не си заслужавате абонатите а просто че сте започнали да се занимавате с YouTube от по-рано и така събрахте аудитория.

Този коментар е напълно верен ако игнорираш АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ канали, които започнаха да снимат през 2017-2019 и въпреки това успяха да стигнах до над 50 000 абонати за нула време без да правят нещо подобно. Алгоритъма е супер щастлив с това да бута по-малки канали през последните 2-3 години а ти казваш, че нямате шанс? :thinking:

2 Likes

Еми аз не си популяризирам клиповете както правят другите YouTubers за който ми казвате че имат над 50 000 абоната през 2017-19 година. За да стигне някой клип до мн хора значи някой е платил или няма подобен такъв клип в България. Не ми се влиза в излишни спорове но просто казвам как стоят нещата.

@Gothika_47 Слушай малко като ти обяснява човека! Къде си тръгнал да спориш, с твойте 190к абоната? :kappa:

2 Likes

Да и точно затова не знаеш, че да си платиш за реклама на клипа е като да хвърлиш пари в огъня. Вземи и плати 20$ да видиш колко хора ще дойдат в канала ти. :lul:
То ако ставаше с плащане само нали всички щяхме да го правим постоянно?

За да стигне някой клип до мн хора значи някой е платил или няма подобен такъв клип в България.

Не. Освен ако не си мислиш, че аз си плащам за Brawl Stars клиповете или, че няма други такива в България. Също каналите с по 5000 абоната, които успяват да ми излизат в recommended с клипове с над 20 000 гледания определено не си плащат за това и не правят нищо оригинално. :g47kek:

2 Likes

Не съм ги гледал защото нямам канал и не се интересувам, но се сетих че имаше няколко такива клипа. Ако не си ги гледал мисля, че ще са ти полезни :upside_down_face:

3 Likes

Както ти казваш можеш да имаш 5000 вилъра но нямаш 5000 съба (twitch)

1 Like

Аз се опитвах да стриймвам и д правя YouTube канал (като се слушах сам не се понасях и спрях:sweat_smile:). Просто прави качествени клипове така, че да ти харесват качваш ги споделяш във фб, групи и тн. И си правиш кефа в един момент ще имаш аудитория. Най-важното (поне според мен) е просто като сам го гледаш да си кажеш “Да тоя клип ме кефи бих следил този канал”. Всичко останало ще стане с времето :). И да не копирай никого това не помага :slight_smile:

4 Likes

Качеството е много важно, защото ако някой гледа само 1 твой клип и му хареса достатъчно за да се абонира това е знак, че правиш нещата както трябва. :slight_smile:

5 Likes

Според вас как да правя повече гледания и събскрайвъри?

Пиша се VaskoBG с 12 абоната и 5 клипа.Вижте ми канала и ми кажете дали ми се получава добре и ако не какво да по-добра за да имам повече гледания и събскрайвъри.

Офффф айде още един :man_facepalming:

4 Likes

Прочети написаното нагоре и ще намериш отговора

2 Likes

🤔